BJK Orjinal Mesajı Yazan: palio ne kadar yalan söleyen adamlarsınız normal liğte mansisa maçında atıoyr ek pakedi kurdum düzeldi ama bu seferde kadrolar eski fnerde forvetler ugur boral kazım defansta can arat trabzonsopor liğ sonuncusu böle bişey varmı bakın yama güzel ama hataları var millet yardım istiyor bazıları ordan yalan yapıyor hata yok diye bu ayakları geçin yamanın düzelmesi varsa söleyin çok emek harcanmış bi yolu vardır yada hiç oyundan mahrum kalmayalım kaldıralım yamayı arkadas bendede atiyor manisa maclarinda sorununu nasil duzelttin, hangi yama gerekiyor sagol
matarese Arkadaşlar Fenerbahçenin Tüm formaları var görünüyor ama ben sadece 2formasını kullanabiliyorum 3.formayı nasıl kullanabilirim lütfen bilen birisinden yardım bekliyorum, teşekkürler.
suptortion arkadşalar bu yama 1.20 yaması ile uyumlu demek zaten yamanın içinde 1.20 mevcut mu yok sa biz yükleyebilir miyiz anlamına mı geliyor...
BJK Orjinal Mesajı Yazan: BJK Orjinal Mesajı Yazan: palio ne kadar yalan söleyen adamlarsınız normal liğte mansisa maçında atıoyr ek pakedi kurdum düzeldi ama bu seferde kadrolar eski fnerde forvetler ugur boral kazım defansta can arat trabzonsopor liğ sonuncusu böle bişey varmı bakın yama güzel ama hataları var millet yardım istiyor bazıları ordan yalan yapıyor hata yok diye bu ayakları geçin yamanın düzelmesi varsa söleyin çok emek harcanmış bi yolu vardır yada hiç oyundan mahrum kalmayalım kaldıralım yamayı arkadas bendede atiyor manisa maclarinda sorununu nasil duzelttin, hangi yama gerekiyor sagol adam gibi soru soruyoruz cevap veren yok ne bencil milletiz ya, yaziklar olsun be
tayfunor kardeş dediklerinin aynısını yaptım ama bende marsilya gs bordo beşiktaş falan oldu nasıl düzeltilir şimdi bu
BJK VESTEL MANISA MACINDA OYUNDAN ATIYOR ACABA NEDEN (KISISEL SORUN DIYE ESGECMEYIN BIRCOK ARKADASDADA VAR BU SORUN)
BJK KIMSE MERAK ETMESIN BIZ BURDAYIZ DIYORLAR SES SOLUK YOK......VESTEL MANISA MACLARINDA OYUNDAN ATIYOR COZUMMM NE
BocaJuniors bi yama yapıyosunuz adam gibi yapın bari çıkar çıkmaz bir sürü sorum çıktı ilk legend hadi o halledildi master leaguede oyuncular gözükmüyo manisa maçlarında oyundan atıyo bi çözüm bulun artıık:eek:
BJK MILLET SIDDETLE TAVSIYE ETMIYORUM BU YAMAYI OYUNUN ICINE EDIYOR!!! PESTURKA DIYE YAMA VAR DAHA IYI
aemreb BJK forum kurallarını ihlal ettiğinin farkında değilsin heralde beğenmiyorsan indirmeye bilirsin bir sorun cevapsız kaldı diye bu kadar tepki fazla
chucky45 arkadaşlar legend problemini gideren dosyayı indirin keyfinize bakın bendede atıyordu legend problemini düzelten yamayı attım manisayla maç yapabiliyorum bence kimseyede bencil demeyim kimse sizin için uğraşmaz kardeşler yapmış bizede teşekkür etmek kalır yaptıklarına dua edin
aaamuhammet ya varya sizleri, bu siteyi PES'i ve şu görmediğin insanlara dahi yapılan paylaşımcı ruhu çok çok çok çok seviyorum. herkese teşekkürler... Çoook emekçi insanlarsınız... ...::BRAVA::... ...::BRAVA::... ...::BRAVA::...
psycopat Ya ben bu patch'ı yükledim.Normal bir şekilde.Fakat oyuna girdiğimde TSL altında fransa ligi var :S Lütfen bu konuda yardım edinn ):
Laz0vic dostum bu yamayı indirdim o v2 option fileyide kurdum kitserveri aktif hale getirdim oyuna giriyorum yıldızlar cıkıyo sol at köeşede yanıp sönüyrlar ondn sonra oyundan atıyor nasıl yaparım
qwer60 Master League de kendi takımımı göremiyorum. Transfer yapacakken görüşmeler--takımım dediğimde yalnızca yeni aldığüım toğçular çıkıoyor. oyuncu satmek istediğimde satamyıorum. bu nasıl olacak saygılarla