Orjinal Mesajı Yazan: yekta_simsek55
Orjinal Mesajı Yazan: emrynt
setup failed to install kitserver 8 diye bir hata oluyorum kitserveri yüklemeye çalıştığımda.Pes2009.exe den salt okunur simgesini kaldırdım yine olmadı ne yapmalıyım?
Arkadaşlar bütün sayfalara baktım.Benimle aynı sorunu alan arkadaşlara exe dosyasından salt okunur simgesini kaldırmasını söylemişsiniz.Kaldırdım yien aynı hata.Lütfen yardımcı olur musunuz?
Neden ısrarla cevap verilmiyor anlamış değilim
arkadaşlar aynı sorun ben bu yamayı ılk yuklemeye calıstıgımda karsıma cıkmıstı.hata turk lıgı vardı ama amblemler flan hepsı yanlıstı.oyunu tamamen sıldım.reg dosyasını bıle sıldım.kayıt defterınde hala duruyodu onu farkettım.sonra oyunu kurdum.ustune 1.20 yamasını caktım.sonra kıtserverı ekledım.sımdı oyun super oldu hersey calısıyor.
bu arada bı arkadasımız 1.30 yamasından bahsetmıs.daha 1.30 yamasını kurup denemedım.kanka hazır sende var.bı kurup denesene bea calısyomu:):):):)
bu arada onceden cozum bulamadıgım bır sorun vardı yıne.ıngıltere ve ıspanya lıgı formaları sımsıyahtı.onceden kullandıgım bı yama yuzunden olmustu.yapılması gerekenı bıuldum.pes2009 kayıt defterını sılmek sonra tekrardan kayıt defterı ekletmek gerekıyor.
oncelıkle başlatta çalıştır a tıklayın
gelen yerden regedit yazın
takip edılcek yol hkey local machineSoftware
bu sotfware ismi altında tam olarak hatırlayamıyorum ama konamı olsa gerek o klasoru bulun.sonra konamıye tıklayın pes 2009 klasoru belırcek altında.oo klasoru sılın.sonra gırın google pes2009.reg yazın aratın
dosyayı calıstırın.kayıt defterıne ekletın.dıosyayı herhengı bır yerde calıstırabılırsınız.işlem tamamdır