.NecromanceR. Psv yi yönetiyorum ligde ve clde iyi olmamıza rağmen para vermiyo yönetim ne yapabilirim?
Venom Orjinal Mesajı Yazan: _HandOffDeath_ Psv yi yönetiyorum ligde ve clde iyi olmamıza rağmen para vermiyo yönetim ne yapabilirim? Oyunculara dağıtılan maaş çok fazladır.
Cliff Can sıkıntısından Liverpool'u aldım, Real Madrid Gerard için 48m € veriyor, sizce satmalımıyım ? :)
Passenger Paraya ihtiyacın varsa ve yerini doldurabileceksen satmalısın,iyi bir rakam önerdikleri..Tam tersiyse hiç elleme kaptanı.:)
Cliff Aslında transferlerimi yapmıştım pek paraya ihtiyscım yok yani ama 48m €'da az para değil :P Hala kararsızım :rolleyes:
OziLy Orjinal Mesajı Yazan: Cliff Aslında transferlerimi yapmıştım pek paraya ihtiyscım yok yani ama 48m €'da az para değil :P Hala kararsızım :rolleyes: Sat gitsin o zaman.
Cliff Gerard'ı satamadım, elim gitmedi "accept"'e :P Boro'ya sol bek için, Joe Mattock yada Rausch Not : Rausch'ın ilk adını hatırlayamadım ama Hannover'da oynuyor olması lazım :)
Cliff Çok fazla istemiyorlar sanırım taksitle filan halledersin ama oyunucuyu ikna etmek zor soyliyeyim. :)
el kun O iki oyuncuyu vereceklerini sanmıyorum. Arkadaşlar AMC için şimdilik transfer yapmamaya karar verdim.Şu anda en boş görünen yer Sağ Kanak(MR)Var mı önerileriniz?