Cesc Orjinal Mesajı Yazan: _HandOffDeath_ PSV ye Dc-Dr-Mc-Amc söylermisiniz?7 m bütçe var 4 ayrı oyuncu alacaksan ya yedek kalacak oyuncular alabilirsin ya da çok genç oyuncular. Bu yüzden paranı yedek kalacak adamlara harcama ve direk oynayabilecek futbolcuya ihtiyacın varsa en eksik kalan mevkiyi söle.
adu DC - Ron Vlaar, Hedwiges Maduro, Ryan Donk. AMC - Georginio Wijnaldum, Nacer Barazite. Ayrıca Stef Nijland var ve o da sende. AMC'de oynuyor, bir bak istersen.
Cesc AMC'ye kesinlikle Barazite'yi al. Ben 4.8 M $'a almıştım şimdi takımı sürükleyen bir oyuncu ve değerini baya katladı. DC'ye elindeki bütçeye göre (Barazite'yi alacağını düşürek tabi(: ) bir oyuncu söleyemeyeceğim.
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: tony hawk Zapata'yı aldım 9 milyon € peşin 25 milyon € 24 ay taksitle iyi etmişmiyim? Zapata belki hakkını verebilir ama bana biraz tuzlu gibi geldi.
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: _HandOffDeath_ Vukcevic'i nasıl bilirsiniz? İyiyi biliriz:p Vereceğin paraya bağlı. Çok fazla para vermeden alabilirsen kaçırma.
adu Özellikler bakımından baya iyi biliriz:) Sporting'e karşı oynamak istemememin 2 nedeninden biridir kendisi. Almayı düşünüyorsan, imkanın varsa al derim.
JeremyToulalan28 pahalıya aldım cünkü bırakmıyorlar daha ucuza :( hübschman ı 15 milyon € ya lazio ya okutunca aradaki farkı biraz kapattım gibi.takımımın yaş ortalamasını düşürmeye çalışıyorum da
Passenger Şampiyonlar Ligi yarı finalinde barcelona ile eşleşmiştim,acayip zevkli maçlar yaşadım,ilk maçı nou camp'ta 6-4 barca aldı,ikinci maçta 6-4 bu sefer biz üstünlük kurduk 90 dakikada.:) uzatmalara gitti haliyle ilk uzatmada 7-4 yaptık tam finaldeyiz derken uzatmanın ikinci dakikası 119'da barca golü buldu karambole ve finale çıktılar ne yazıkki.. 7-5 yenmemize rağmen deplasmanda attığı bir fazla golle elediler bizi..11-11 eşitlik var gollerde,elemeli turlarda 2 maçta 22 gol ilk defa görüyorum kariyerlerimde :)
.NecromanceR. Oyuncu etkileşimde sorunlar yaşıyorum ya adamı gaza getircem ama ingilizce oldugundan anlamıyorumhangisinin iyi şeyler oldugunu yazar mısınız?
crdsa Üsttekiler iyi, alttakiler kötü hatırladığım kadarıyla. Öyle olması lazım. Kulüpler hazırlık maçında oyuncular için 45 dakikalık sınır koyuyorlar ya, milli takım menajeriyken ilk yarıda o oyuncuyu çıkarmazsak nolur :)
adu Orjinal Mesajı Yazan: Korpiklaani Üsttekiler iyi, alttakiler kötü hatırladığım kadarıyla. Öyle olması lazım. Kulüpler hazırlık maçında oyuncular için 45 dakikalık sınır koyuyorlar ya, milli takım menajeriyken ilk yarıda o oyuncuyu çıkarmazsak nolur :) Hiç birşey olmuyor. Sadece maçtan sonra o takımların hocaları sert eleştiriler yapıyor senin hakkında:)