Venom DL: Insua kiralandı. DM: Billy Jones alındı. MC ve AMC arayışlarım sürüyor 3.3 m £ param kaldı :)
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Venom DL: Insua kiralandı. DM: Billy Jones alındı. MC ve AMC arayışlarım sürüyor 3.3 m £ param kaldı :) Dün aduya da önermiştim, Dennis Aogo'ya baksana Yasin. Orta sahanın ortasında hem ofansif hem defansif bölgelerde oynayabiliyo.
Degeon Orjinal Mesajı Yazan: Cliff Athletic Bilbao'nun başındayım. Bir Dl bir de Amc lazım. Ispanyol olursa sevinirim. Önerileriniz var mı? :) Bütçem : 6.7 M € DL de Del Horno ya bak Cliff.
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: Venom DL: Insua kiralandı. DM: Billy Jones alındı. MC ve AMC arayışlarım sürüyor 3.3 m £ param kaldı :) Daha önce de önerdim Enoh'a bak. Değeri 60k falan. Ama verirler mi bilmem.
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: steven_stiffler Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: steven_stiffler Oyunu her açtığımda maç hızı en düşük modda oluyor.Bu herkeste böyle mi sadece bende mi ? :) En son nasıl bıraktıysan öyle olur :p Biliyorum. Öyle olmuyor işte.Her açtığımda en düşük seviyede oluyor.Yeni Türkçe V2'yi yüklediğimden beri böyle... Bende de öyle oluyor. :rolleyes:
Venom Enoh gelmedi ya, sen yazmadan önce denediğim isimler arasındaydı:) Gözlemcilerimin de raporlarına güvenerek MC'ye Murcia'dan Bruno; AMC'ye Invertness'tan Don Cowie'yi aldım. 2,3 m £'im var; bu parayla da kaleci alarak transfer sezonunu avantajlı bir şekilde kapatmayı planlıyorum. Enyeama ve Fiorillo haricinde kaleci önerileriniz bekliyorum. O hız göstergesi bende de en düşükte görünüyor ama maç son hızda oynanıyor:)
Cliff Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Cliff Athletic Bilbao'ya yabancı futbolcu alınmıyor :eek: Tarihinde hiç bir yabancı futbolcu oynamadığını biliyorum ama bunun bir kural gibi koyulması ilginc olmus. :cool: Bu kural oyunun eski serilerinden beri var, bi yenilik değil yani. Athletic Bilbao'yu FM 2005'te seçmiştim bu kuralı görünce anında bırakmıştım:) Aslında dayanırım diye tahmin etmiştim ama gerçekten olmuyor, bir de her İspanyolu da kabul etmiyor. Sadece Bask Bölgesinden olanları kabul ediyor. Onun için sanırım benim de Athletic Bilbao kariyerim başlamadan bitti. :) Orjinal Mesajı Yazan: CoMeKiLLMe DL de Del Horno ya bak Cliff. Teşekkürler önerin için ama sanırım devam etmeyeceğim. :)
adu Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Venom DL: Insua kiralandı. DM: Billy Jones alındı. MC ve AMC arayışlarım sürüyor 3.3 m £ param kaldı :) Dün aduya da önermiştim, Dennis Aogo'ya baksana Yasin. Orta sahanın ortasında hem ofansif hem defansif bölgelerde oynayabiliyo. Alacam onu Portsmouth'a inşallah:)
_extinction_ arkadaslar benfica ya gelebilcek iyi bir amr istiyorum bildiklerinizi yazabilir misiniz bütçem 7,5milyon £
adu Orjinal Mesajı Yazan: apocalypsedgs arkadaslar benfica ya gelebilcek iyi bir amr istiyorum bildiklerinizi yazabilir misiniz bütçem 7,5milyon £ Tranquillo Barnetta, Renato Augusto, James Milner.
volkan_fb Arkadaşlar ilk kez FM hatta bir menajerlik oyunu oynayacağım Logo yamalarını ve tema yamalarını nereye yükleyeceğim söyleyebilir misiniz
Venom Aogo da reddetti bu arada, zaten gerek kalmadı da :). Kaleci arayanlara Emiliano Viviano'yu öneririm; uyuz herif bana gelmiyo Brescia'dan gerçi Kaleci arayışlarındayım hala, duyrulur.
Cliff Q.P.R.'de Radek Cerny var 32 yaşında ama iyi bir kaleci, Onun dışında Serkan Kırıntılı'ya Wp çıkar sanırım onu da deneyebilirsin. Ama Cerny'i öneririm, seneye Premier'e çıkarsan Asenjo'yu alırsın. :P
volkan_fb Tamam arkadaşlar gerek kalmadı bir iki isteğim daha olacak 1 ikinci paragrafı çevirebilecek var mı(Aslında ingilizcem iyiydi ama bunu çözemedim) 2 Fenerbahçeye Hangi oyuncuları önerirsiniz
Cesc **1 sene önce 14.5 M $'a aldığım Francesco Bolzoni'ye Milan 30 M $ veriyor. Liverpool'un 25 M $'lık teklifini reddettim diye mutsuz oldu Bolzoni. Bolzoni'yi alıp daha büyük bir teklif alan varsa acil bana ulaşsın:p**
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: Cesc 1 sene önce 14.5 M $'a aldığım Francesco Bolzoni'ye Milan 30 M $ veriyor. Liverpool'un 25 M $'lık teklifini reddettim diye mutsuz oldu Bolzoni. Bolzoni'yi alıp daha büyük bir teklif alan varsa acil bana ulaşsın:p Sen hangi sezondasın ? Bana 38 Mn teklif var şu an Barcelonadan , sanırım biraz daha arttırırsam teklifi almayacaklar :) İlk teklifleri 30 Mn iken rakip menejeri övdüm ve teklifi yukarı çekdirttim. Satma aşamasındayım.
adu Lassana Diarra'ya 35M £ veriyor ManU. Yakında biraz yüksek bir teklife başkan satacak diye korkuyorum:)