Baraka Orjinal Mesajı Yazan: Korpiklaani Şu sakatlık sorunu bir tek bende mi olmuyor :confused: Kader arkadaşıyız , her maç sonunda ya Manuel Fernandes , Villa , Silva , Mata. Bunlardan birisi sakatlanacak , yoksa hiç maç kazanamıyorum :)
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Zevzek Prens Orjinal Mesajı Yazan: Korpiklaani Şu sakatlık sorunu bir tek bende mi olmuyor :confused: Kader arkadaşıyız , her maç sonunda ya Manuel Fernandes , Villa , Silva , Mata. Bunlardan birisi sakatlanacak , yoksa hiç maç kazanamıyorum :) Olmuyor dedi, yanlış okudun sanırım:)
steven_stiffler Oyunu her açtığımda maç hızı en düşük modda oluyor.Bu herkeste böyle mi sadece bende mi ? :)
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: steven_stiffler Oyunu her açtığımda maç hızı en düşük modda oluyor.Bu herkeste böyle mi sadece bende mi ? :) En son nasıl bıraktıysan öyle olur :p
steven_stiffler Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Orjinal Mesajı Yazan: steven_stiffler Oyunu her açtığımda maç hızı en düşük modda oluyor.Bu herkeste böyle mi sadece bende mi ? :) En son nasıl bıraktıysan öyle olur :p Biliyorum. Öyle olmuyor işte.Her açtığımda en düşük seviyede oluyor.Yeni Türkçe V2'yi yüklediğimden beri böyle...
Cliff Athletic Bilbao'ya yabancı futbolcu alınmıyor :eek: Tarihinde hiç bir yabancı futbolcu oynamadığını biliyorum ama bunun bir kural gibi koyulması ilginc olmus. :cool:
stinson PSG'ye bir sol bek, oyunu yönlendirebilecek bir MC ve bir pivot forvet lazım. Bütçem 8 milyon euro ve yaşları en fazla 22 olursa sevinirim :D
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Cliff Athletic Bilbao'ya yabancı futbolcu alınmıyor :eek: Tarihinde hiç bir yabancı futbolcu oynamadığını biliyorum ama bunun bir kural gibi koyulması ilginc olmus. :cool: Bask dışı oyuncu alınmıyor takıma :)
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: Venom Bask dışı oyuncu alınmıyor takıma :) İlk defa duydum :eek: Sarmaz be Athletic o zaman:p
Cliff Athletic Bilbao'nun başındayım. Bir Dl bir de Amc lazım. Ispanyol olursa sevinirim. Önerileriniz var mı? :) Bütçem : 6.7 M €
stinson Orjinal Mesajı Yazan: strikeR_ PSG'ye bir sol bek, oyunu yönlendirebilecek bir MC ve bir pivot forvet lazım. Bütçem 8 milyon euro ve yaşları en fazla 22 olursa sevinirim :D up ! :D
adu Sırasıyla; Emiliano Insua Damien Plessis Danny Guthrie Gerçi çok uzun ömürlü olmaz bu kariyer ama:p
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Cliff Athletic Bilbao'ya yabancı futbolcu alınmıyor :eek: Tarihinde hiç bir yabancı futbolcu oynamadığını biliyorum ama bunun bir kural gibi koyulması ilginc olmus. :cool: Bu kural oyunun eski serilerinden beri var, bi yenilik değil yani. Athletic Bilbao'yu FM 2005'te seçmiştim bu kuralı görünce anında bırakmıştım:)