Foruma yıllar önce üye oldum ama okuldan dolayı mesaj atmaya zamanım olmadı. Sadece bitmiş kariyerlere baktım. Bu bitmiş kariyerler beni gerçekten büyüledi. Kariyerini bitirenleri kutlarım. Kariyerde Fortis Kupasını erken alabileceğime inanıyorum. Bu yıl değil ama bir sonraki yıl Bank Asya'ya çıkabilirim. Bu arada başka forumlarda da kariyerim var ama bu kariyeri sadece burada açabildim.
Kariyerimin gerçekçi ve adil olabilmesi için hile ve maç tekrarı yapmayacağıma yemin ediyorum :)
TOKATSPOR'U TANIYALIM

Tokatspor 1969 yılında Tokat'da kurulan ve bu sezona kadar pek fazla ortaya çıkmayan Anadolu takımlarından biridir. En son 2006 yılında Erzincan yerine ikili averaj nedeniyle 3. lige düşmüştür. Kardeş takımları Sivas ve Kırşehirspor'dur. Şu anki form grafiği 2. lige yeni yükselen bir Anadolu takımına göre çok iyidir. İstanbul B.B'yi Fortis Türkiye kupasında geçip Fenerbahçe ile aynı gruba demir atmıştır. 2. lig puan durumuna bakarsak, Tokatspor şampiyonluğa oynayan bir takım görüntüsü veriyor. En önemli oyuncusu eski Beşiktaş'lı Atilla Birlik'dir. Son transferleri arasında -FM 8'de hep düşük liglerin gol kralı olan- eski Elazığspor'lu Bülent Karaman da var. Taraftar grubu "60. Gençlik"dir. Gazi Osman Paşa stadında oynadığı maçlarını maksimum 7500, ortalama 5000 taraftar izlemekte.

"60. Gençlik"

İşte Tokatspor'umuzun oyuncuları.
Tokatsporumuzun FM 2OO9'daki durumuna bakalım:

Kariyer başlasın! :cool:
HAZIRLIK KAMPI

Skorlar gelecek sezon için ümit vericiydi. Ayrıca maddi anlamda bayağı kazanç sağladık. Yorucu ve iyi bir hazırlık kampı oldu.
TRANSFERLER

Takımda herkese şans vermeye karar verdim. Bundan dolayı as kadroyu korudum. Ayrıca bir kaç yeni oyuncuyu takıma kazandırdım. Başkanımıza buradan teşekkür ediyorum, zira bayağı borçlandık.
Furkan İlker Baştan

26 yaşındaki Furkan'ı aslında Yozgatspor'dan tanıyoruz. Ama bu yıl Samsun'a transfer oldu ve ünlü gol kralı Serkan Aykut ile beraber oynuyor. Furkan kiralık listesindeydi ve onu kiralamam çok zor olmadı. Furkan hem hava hakimiyetiyle, hem de hızıyla 2. lig takımlarına çok faydalı bir futbolcu.
Emrullah Güvenç

Bu genci de bir hollanda takımı "Fortuna Sittard"dan tanıyoruz. Bonservisi elinde olan Emrullah Tokatspor'un kontrat teklifini kabul etmesi çok zor oldu. Primlerini yüksek tutarak alabildim. Zira 20 küsür klüp bu oyuncunun peşindeydi. Ayrıca oyunda kardeşi Serdal Güvenç de profesyonel olarak futbol oynuyor. Galatasaray'ın da izlediği Emrullah Güvenç'in en belirgin özelliği ara pas yeteneği. Yaratıcı, takımına sadık ve yetenekli olan Emrullah'ın sadece duran toplarda gelişmesi gerekiyor.
Tayfur Yanar

Sırada Kayserispor'da Ali Turan, Aydın Toscalı ve Eren Güngör gibi stoperlerin arkasında yedek oturan Tayfur'u göreceğiz. Tokatspor'da kiralık oynayacak olan Tayfur Yanar gözcülerimiz tarafından iyi bir oyuncu olarak nitelendirildi. Ama hazırlık maçlarında fiziksel özelliğinin yetersiz kaldığını farkettim. Yine de elimden geldiğince onun yeteneklerinden yararlanacağız.
Tacettin Hatman

FM 2009'daki yeni transfer haberleri sayesinde aldığım çok iyi bir oyuncu oldu Tacettin. Eski takımı Kartalspor'da nasıl oynadığını bilmiyorum, ama hazırlık maçlarında iyi oynadı. Tacettin forvet ile kaleci arasında hem defansif hem de ofansif bir köprü görevi görüyor. Orta sahadaki hakimiyeti arttırıyor, stoperlerin işini kolaylaştırıyor. Ayrıca frikikleri iyi kullanıyor. Tacettin ayrıca 4-5 farklı pozisyonda oynayabiliyor. Onun gibi bir ön liberodan daha ne isteyebilirsinki?
Hakan Korkmaz

Sıradaki oyuncumuz Hakan, Ankaraspor altyapısından çıkmış kaliteli bir stoper. Farklı klüplerde oynamış olan Hakan 24 yaşında ve 2. lig takımlarına göre işini çok iyi yapıyor. Top Çalma, Markaj ve Konsantrasyon özelliklerinin yanı sıra, çok iyi bir takım oyuncusu. Çalışkan ve diğer defans oyuncularıyla devamlı iletişim halinde. Hakan'ın tek eksiği ekstra bir iş yapamaması. Kafa golü atamayan, uzun pas veremeyen ve kendini çok fazla yormayan bir futbolcu.
Kürşat Demir

Yeni kalecimiz Kürşat, onu Samsunspor süper ligte oynarken tanıyorduk. Aslında fazla tanımıyorduk, çünkü yedek oturuyordu :eek: Top tutma, refleks, pozisyon alma ve zıplama özellikleri istenen düzeyde. Ayrıca Kürşat iyi bir takım oyuncusu. Tek eksiği bazen karar verememesi. Yanlış kararlar verebilir. Sonuç olarak, 2. lig futbolunu kaldırabilir.
Fatih Koyun

Sağ beke ihtiyacımız vardı ve transfer haberlerinde bir çok klübün Fatih'in peşinde olduğunu öğrendim. Fatih hem kanatlarda, hem de ceza sahsında iyi bir defans oyuncusu. Hızlı ve sıkı markajta etkili bir sağ bek. Fatih'in tek eksiği hava hakimiyetinin olmaması.
Cem Karaca

Sol tarafta oynuyor Cem. Hızlı ve çalışkan. Orta kesmek için elinden geleni yapacaktır. Ayrıca 32 yaşındaki Cem'in tecrübesi tartışılmaz; Fenerbahçe, Kayseri, Konya ve Sivasspor'da top koşturmuş. Cem hata yapmayan ve sol kanadınızı emanet edebileceğiniz bir futbolcu.
KADROMUZUN SON DURUMU
Kadromuzda oynayanlar ve yedek oturanlar aşağıda gösterilmiştir.

TFF 2. LİG TABLOSU
Erzurum ve A.Sebatspor, medyanın tahminlerine göre favori gözüküyor.

İlk maçlar yarın oynanacak.
Tokatspor ve transferler hakkında yorum bekliyorum :)
Son güncelleme 26.11.2008, 01:25 tarihinde Yulami tarafından yapıldı.