TRANSFERLER
Süper Lige hazırlık evresinde çok şeyler değişti. Regenler Vladimir Musa ve İbrahim Razak cüzzi bir fiyata satıldı. Richmond Bossman'da gidenler kervanına katıldı. Böylece mütevazi bir transfer bütçesi hazırlamış oldum. Aslında çok mütevazi denemez. Başkan Ahmet Ülkü transfer bütçesi vermeyeceğini söyledi. İlk başta şok oldum. Ama satılan o 3 oyuncu sayesinde 8,250,000 £ elde ettim. Tabii ki bu paranın bir miktarı ile tesis planlamasına başladım. Ardından oyuncu alımları başladı... İşte transferler:

Rafael Forster Internacional takımında oynayan brezilya'lı defans oyuncusu. Sol ayağını iyi kullanan ve potansiyeli yüksek gençlerden birisi diyebilirim onun için. O sadece adam markajında değil, hava toplarında ve kanat bindirmelerinde de başarılı. Onu kiralık olarak takıma aldım. Tabi bu kiralama işi bana 700.000 £'ya patladı. Devre arasında onu 1,500,000 £'ya satın alma hakkım var. Son olarak, Rafael Forster gibi bir oyuncu bence kaçırılmamalı!

Mohamed Aboutrika Mısır milli takımının vazgeçilmezi ve bu yılki performansı ile Al-Ahly'i sırtında taşıyan isim unvanına sahip tecrübeli oyuncu. Onu almak bana 2 yıllık bir baş ağrısına sebep oldu. Zira 2 yıl boyunca her ay yaklaşık 87.500 £ ödemem gerekiyor. Diğer taksitleri düşününce bu miktar (2,100,000 £) gözümde büyüyor!!!

Marcelo Adrian Carrusca, Galatasaray'ın hem FM'de, hem de gerçek hayatta kazanamadığı bir oyuncuydu. Ama siz bir de beni görün. Oyunun başından beri Player Interaction'dan Carrusca'yı istediğimi dile getiriyordum. Ama Carrusca'nın yüksek maaşları beni zorluyordu. Taki 160.000 £'luk teklifim kabul edilince...
...O artık Tokatspor'un yıldızı.

Özer Hurmacı, oyunun başında sadece "Flair" yeteneği ile gözümüze giriyordu. Ama artık o çok gelişti. Bonservisine 650.000 £ ödedim. Hem kanatlarda, hem de ortada sonuca etki edebilen bir isim. Özer artık Tokatspor'lu.

Ufuk Ceylan ve Volkan Babacan bu yıl Tokatspor kalesini koruyacak. Sadece birebirlerde beni hayal kırıklığına uğratan bu 2 oyuncudan, Volkan bedavaya, Ufuk ise 475.000 £'ya alınmıştır.

Jardel, eskisi gibi formunda değil ve sakatlıklarla uğraşıyor. Maksat insanların gözü doysun. Gidip 37 yaşındaki oyuncuyu ilk 11'de oynatmıyacağım tabiiki :P

Tevfik Köse bilindiği gibi Ankaraspor ve Kayseri'de istediğini bulamamıştır. Leverkusen'in ileri gelenleri (skibbe...) Tevfik'i el üstünde tutuyor. Ama Tevfik için bence TFF 1. Lig futbolu daha elverişli geliyor. Bonservisine para ödemedim ama Tevfik çok naz yaptı "Key Player" olmak için.

İlhan Eker defans güvenliğimize katkıda bulunacağını umduğum stoper. Gençlerbirliğinde ve FM'deki TÜrk milli takımında top koşturuyor. Kaliteli bir stoper ve onun için para ödememem de bir avantaj sayılır :)

Koray Çölgeçen ve Eren Güngör de defansa takviye amaçlı aldığım futbolculardı. Yukardaki Koray Çölgeçen zaman zaman oynayacak. Eren Güngör'den tam olarak emin değilim.
Diğer Transferler ise Ali Kucik, Armağan Kuş ve Emre Özkan. Hepsi yine bedavaya alınmıştır.
KADROMUZ
Taktik ve As Kadromuz

Yedekler