ThePunisheR_26 Orjinal Mesajı Yazan: berkay_1012 iğrenç:D ama emeğine sağlık arkadaş en azından denemiş.editten yaptın galiba ama fena değil,eline sağlık :)
mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: berkay_1012 iğrenç:D ama emeğine sağlık sen yap görelim ;) @ThePunisheR_26 çok saol
Da Salvo gürhan cok güzel duruyor ;) Edittende bu kadar olabilior emeğine sağlık güzel olmu$.. Daha iyisi olan warsa upLoadlasın emeğe saygı Lütfen ;)
mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: zeodevil gürhan cok güzel duruyor ;) Edittende bu kadar olabilior emeğine sağlık güzel olmu$.. Daha iyisi olan warsa upLoadlasın emeğe saygı Lütfen ;) çok saol arkadaşım
Omer Urundul Güzel olmuş ellerine sağlık. Ama bir sorum var. Editten yaptığın Selçuk'a nasıl sakal koydun? Ben aradım her yeri; bıyık-sakal koymayı bulamadım.
mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: Omer Urundul Güzel olmuş ellerine sağlık. Ama bir sorum var. Editten yaptığın Selçuk'a nasıl sakal koydun? Ben aradım her yeri; bıyık-sakal koymayı bulamadım. kendi facesinde vardı :D
Omer Urundul Şimdi oyuna girdim de denedim. Fotoyu yerleştirince sakal kayboluyor. Benim oyunda mı bir bozukluk var?
mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: Omer Urundul Şimdi oyuna girdim de denedim. Fotoyu yerleştirince sakal kayboluyor. Benim oyunda mı bir bozukluk var? bilmem ki hiç :D
mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: berkay_1012 editten yapmakla olmaz face yapmıyorsun ki sen sadece dandik bişiler yapıyorsun sende yapta görelim çok biliyorsan.
uqurcn7 Orjinal Mesajı Yazan: mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: uqurcn7 Beyler link kırık:( Linkleri yeniledim :) Linkler yine kırık
mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: uqurcn7 Tamam saol gördüm harika yapmışsın emeğiine sağlık saol dostum ;)