uqurcn7 Bu arada ben de bi yama yapıyorum Super Patch by uğurcan diye görmüşsünüzdür konuyu taşıdım şimdi Tanıtım slaytım var onu ekleyemiyorum bilen varsa slayt eklemeyi siteye yardım edebilir mi??
uqurcn7 Ve birde senin yaptığın bu resimleri oyuna ekledim kitserver ve konami save dosyası şeklinde koyucam siteye Seni de yardım edenler bölümüne ekleyebilirim istiyorsan;)
mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: uqurcn7 Ve birde senin yaptığın bu resimleri oyuna ekledim kitserver ve konami save dosyası şeklinde koyucam siteye Seni de yardım edenler bölümüne ekleyebilirim istiyorsan;) tabiki isterim ;) ama sakal bıyık eklemeyi bende bilmiorum.selçuk ta kendiliğinden vardı :D
uqurcn7 Benim açtığım PES2009 Super Patch Konusuna yorum yazarsan belki düşünürüz;) Şaka Şaka Yamayı bitirince Yardım edenler bölümüne seni de ekliyecem:D
Omer Urundul Sakal bıyık eklemeyi buldum arkadaşlar. Önce yüzü builde getirin. Başka hiçbir ayarlama yapmadan sadece beard kısmından istediğiniz sakal bıyığı ayarlayın. Sonra scan bölümüne gelin ve fotografı yerleştirin. Modellemeyi ve renk ayarını bitirdikten sonra kaydedin. Kaydettikten sonra seçmiş olduğumuz sakal ve bıyık geliyor üstüne. Bu da örnek;
uqurcn7 Orjinal Mesajı Yazan: Omer Urundul Sakal bıyık eklemeyi buldum arkadaşlar. Önce yüzü builde getirin. Başka hiçbir ayarlama yapmadan sadece beard kısmından istediğiniz sakal bıyığı ayarlayın. Sonra scan bölümüne gelin ve fotografı yerleştirin. Modellemeyi ve renk ayarını bitirdikten sonra kaydedin. Kaydettikten sonra seçmiş olduğumuz sakal ve bıyık geliyor üstüne. Bu da örnek; Çok saol işime yaradı, Bu arada Delgado nun face i değil mi o? Çok iyi benzetmişsin ben bir türlü oturtamıyorum Bana save dosyasındaki facelerin link şeklinde verirsen sevinirim
Omer Urundul Veririm de oyuncuya girip load yaptığın zaman sakal-bıyık çıkmıyor. Yani yüzü sıfırdan yapman lazım. Çok sinir bir şey bu. Konami biraz saçmalamış burda. İstersen kullandığım resimleri vereyim. Böylesi daha yararlı olur.
Omer Urundul İçinde; Delgado, Bobo, Nobre, Holosko, Tello, Lugano, Lincoln var. Az oldu ama sadece bunların yüzleri var bende:) Umarım yararlı olur. http://rapidshare.com/files/157988017/resimler.rar.html
Omer Urundul Haklısın konu biraz dağıldı. Kusura bakma. En azından bıyığın nasıl yapıldığını bulduk.:)
TeCKiNG Orjinal Mesajı Yazan: berkay_1012 iğrenç:D ama emeğine sağlık Bu yoruma katılmıyorum... Edittense süper valla
mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: TeCKiNG Orjinal Mesajı Yazan: berkay_1012 iğrenç:D ama emeğine sağlık Bu yoruma katılmıyorum... Edittense süper valla saol hepsini editten yaptım :D
Mathematics legend modunda kendi resmimi kameradan çekip yükledim. ama bebek gibi bir surat oluyor maçlarda. editten bunu nasıl düzeltebiliriz?
diegogs Orjinal Mesajı Yazan: Mathematics legend modunda kendi resmimi kameradan çekip yükledim. ama bebek gibi bir surat oluyor maçlarda. editten bunu nasıl düzeltebiliriz? yüzünü görmek isterdim :D şaka bi yana ilginç bir sorun...