Mevki: CMF SMF AMF
Zorluk seviyesi:Top Player
Ülke: Türkiye
Oynadığı takımlar:2008-2009 Gaziantepspor-Trabzonspor 2009-2010 Fenerbahçe-Benfica 2010-2011 Beşiktaş 2011-2012 Real Betis-Real Madrid 2012-.... Manchester Utd
Gözlem maçında hattrick yapıp Gaziantepsporun yolunu tuttum orda antrenman maçlarında toplam 8 gol attım ve 4. maçta ilk 18e girdim 83 te oyuna girdim maç bjk maçı olduğu için çok hırslı oynadım ve 1-0 yenildiğimiz maçı 1-1 e getirebildim toplam 11 maçta oynadım 15 gol attım devre arasında Trabzonspor Denizlispor ve Gençlerbirliğinden teklif aldım kariyerim için Trabzonspora gittim orda 11 maçta 15 gol atıp gol kralı oldum ve milli takımda forma giymeye başladım 6 maçta 2 gol attım ve dünya kupasına katılmaya hak kazandık fenerbahçeye transfer oldum maaşım yükseldi ve 660 oldu fenerbahçede yarım sezon oyunadım ve 8 maçta 16 gol attım ama fenerbahçede mutsuzdum transfer tekliflerini değerlendirmeyi düşündüm ve benficaya transfer oldum çok kötü bir sezon geçirip 5 maçta 5 gol attım
sezon sonunda hayallerimin takımından transfer teklifi aldım maaşa fln bakmadım ve bjk ye transfer oldum
orda 13 maçta 32 gol attım sezon sonu bjk benle sözleşme yenilemeyince avrupanın yolunu tutmaya karar verdim harika bir ilk yarı geçirdim 20 maçta 16 gol attım ve harika teklifler aldım ama en cazibi Real Madrid olduğu için real madride gittim orda 29 maçta 28 gol attım ve uefa kupasını kazandık aslında istediğim disiplindi ve uzun süre bu takımda kalmayı düşündüm ama sezon sonu manchester utd ın reddedilemez teklifini kabul ettim maaşım 2 ye katlandı ve yeni sezonda manchester utd dayım
Devam Edecek...
Not:Oyundan resim koymayı bilmiyorum eğer yardım ederseniz koyabilirim