Merhaba,
oyuna top player'da SS olarak başladım. Deneme maçından sonra midlesbrough'a transfer oldum. Deneme maçında sürekli toplu topsuz koşular yaptım, bir de gol attım ve top speed'im 81, acceleration 79, dribling speed 76 ve stamina 77 geldi (Bence önemli olan özellikler.). Midlesbrough'da 7. haftada ilk 11'de sahaya çıktım ve ilk yarının sonuna kadar 6 gol,1 asistlik performans ile oynadım. İkinci yarı ise N. United'a transfer oldum 5. haftada 11'de sahaya çıktım ve sezon sonuna kadar 7 gol, 2 asist ile oynadım. 2009-2010 sezonunda ise şampiyonlar ligine katılacağı için daha çok maç yapabilmek adına westham united'a transfer oldum. W. United'da ilk yarı sonuna kadar 9 gol,4 asist ile oynadım herhalde bu performansım dikkat çekici olmalı ki, ikinci yarı liverpool'a transfer oldum, liverpool, babel, robbie kean gibi isimleri satmış olduğumdan kadroya grmem zor almadı, 4. haftada 11'de maça başladım ve sezon sonuna kadar 12 gol, 4 asist ile oynadım. 3 . sezonum olan 2010-2011 sezonunda liverpool'da devam ettim ve altın yılımı yaşadım. Sezon sonuna kadar liverpool'da forma giydim ve 54 maçta 30 gol,12 asistlik bir performans sergiledim. Bu durum sonucunda 4. sezonumda M. united'a transfer oldum. 5. haftada tevez'i kesip ilk 11'de sahaya çıktım, şu anda ilk yarı sona erdi, oyuncumun average rating'i 7.05 ve 17 gol attım,8 de asist yaptım. Bundan böyle de Barcelona dışında bir takıma transfer olacağımı sanmıyorum:)
Bir ufak not daha, strengten hakkında bir çok yorumlar yapılıyor, ben 3.5 sezondur bu yana 12 puanın 6'sını speed'e 6'sını ise driblingê verdim. Şu anda top speed=95 (artık artmıyor), accelarition=93 dribling speed=91 ve dribling accuracy=88. Bence bir forvet oyuncusu için en öenmlisi hız, şu anda topu ayağıma aldımda hızım sayesinde çok kolay gol atıyorum, şutlarım 70-71 civarında bence o kdar önemli de değil, bir çok uzaktan golüm var kale önünde zaten kaçırmıyorsunuz. Bubub dışında hızlar istediğim mertebeye gelince stamina ve power'a ağırlık vermeyi düşünüyorum. Staminam şu an çok yüksek olmadığından 75-80 arası oyundan çıkıyorum ama bence hiç problem olmuyor.