top playerda oynuyorum ve şu anda deportivo için sağ açıkta ter döküyorum. :) daha ilk sezonum 17 yaşındayım ilk 11 oynuyorum. 17 maçta forma giydim aldığım para 150p. bir golüm war 2 adat maçın adamı ve 1 adet en etkili oyuncu ünvanım var. takımın gidişatı kötü. ama büyüyünce kurtarcam takımımı :D şimdilik bu yaşımızla yapabildiğim herşeyi yapmaya çalışıyorum. Bu takıma gelmemdeki neden şampiyonlar liginde top koşturmaktı. Koşturdum da ancak gruplardan çıkamadık malesef. En büyük hayalim şampiyonlar ligi kupasını müzemize götürmek ve avrupanın Galatasaray gibi büyk takımlarından teklifler almak. Bu sezonki hedefimiz uefa kupasında final oynamak ve allah izin verirse kupayı kazanmak. Şampiyonlar liginde gruplarda 3. olduğumuz için Uefa'dan devam ediyoruz.
(yazı capslar konulduktan sonra güncellenmiştir.)
Ve şu anda ligin 17. haftası beşiktaş ile karşı karşıyayız.
dakika 6: durum 0-0 :D
dakika 22: sol kanattan gelişen ani atakta deportivo beşiktaş defansını yardı. top ortada bomboş kalan veysele çıkartıldı ama kaleci hakan çok hızlı ve topu kontrol etti. bu arada karşılaşmada hala gol yok.
dakika 24: GOOOOLLL! Veysel bu sezonki ikinci golünü atıyor. Teknik direktörünün kendisine olan güvni boşa çıkarmıyor. soldan gelişen ani atakta boşa kaçan Veysel müthiş ara bir arapasında aniden kaleci hakanla karşı karşıya kaldı ve hakanın sağından müthiş bir plaseyle topu ağlarla buluşturdu.
dakika 35: sağdan Veysel'le gelişen müthiş atakta Veysel'in ortasında kafayı vuran Riki topu direğe nişanladı ardından geri gelen topa tekrar kafayı vurdu ancak kalecinin kucağında kaldı. Beşiktaş bugün hiçbir warlık gösteremiyor.
dakika 44: filipenin boboya yaptığı harekette hakem düdüğünü çaldı. Beşiktaş frikik kullanacak. Topun başında delgado var. pas kullanarak değerlendiriyor ancak bu ataktan da sonuç çıkmadı. ve ilk yarı 1-0 deportivonun üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarı:
dakika 60: ikinci yarıya hızlı başlayan takım beşiktaş oldu. bu dakikalarda beraberlik golünü arayan beşiktaşın üstünlüğü dikkat çekiyor.
dakika 72: Beşiktaş sağlı sollu ataklarla deportivo defansını zorluyor. beşli defans oynayan deportivo savunmada zorluk çekmiyor. Baskın oynayan beşiktaş çaresiz gibi. Bu arada maç Veyselin 24.dk atmış olduğu golle halen 1-0 devam ediyor.
dakika 78: maçta ilk oyuncu değişikliği. Maçın adamı Veysel oyundan alınıyor. Taraftar sevgi gösterisinde bulunuyor bu genç yetenek için. Gerçekten gelecek vaadeden bir çocuk! :) Beşiktaş hala aradığı golü bulamadı.
dakika 88: maçta ikici oyuncu değişkliği. Delgado oyundan alınıyor. ricardinho oyuna dahil oldu.
dakika 90: beşiktaşın soldan gelişen atağında deportivo defansı iyi karşılık verdi. ve hakem son düdüğü çalıyor. Deportivo kendi sahasında Veysel'in attığı golle Beşiktaş'ı mağlup etmeyi başardı. üç puan alarak ligde 10.luğa yükseldi.
Maç sonrası:
- evet Veysel bugün müthiş bir maç çıkardın neler söyleyeceksin?
V - ben görevimi yaptım. müsait bir pozisyonu değerlendiremedim ancak hemen sonrasında gelen atakta çok müsaittim. topa vurarken yere düştüğüm için iyi vurduğumdan emin değildim. kafamı kaldırdığımda gol olmuştu. Kim bilir oradaki defans oyuncusu arkamdan çekmeseydi belki top kalecinin üstüne ya da dışarı gidebilirdi. daha 17 yaşındayım ve kaslarım tam gelişmediği için iyi şutlar çekemiyorum biliyorsunuz.
- bu yaşına rağmen gerçekten mükemmel maçlar çıkarıorsun bravo sana
V- abartmaya gerek yok bence. hocamın bana verdiği görevleri yerine getirmeye çalışıyorum o kadar.
- sezon arası transfer dönemi yaklaşıyor. "gönlüm galatasaray'da" diye bir demeç werdiği iddia ediliyor ne diyeceksin?
V - takımımla anlaşmam sezon sonuna kadar. ve bu sezon takımımı yanlız bırakmayı düşünmüyorum. daha yapacak çok işimiz var.
- teşekkürler Veysel.
- Evet sayın seyirciler, Veyselle yaptığımız röportajı dinlediniz. kendisi hakkındaki transfer iddialarını yalanlamadı ancak takımı ile bu sezon sonuna kadar dewam edeceğini açıkladı. Evet şu anda yanımızda deportivo teknik direktörü .... var. :D
................ (yeter bee) :D
bu arada burada da capslerim war (yalan değil yani ;) )

* anlatılan maç tamamen gerçek zamanlı olarak aktarılmıştır ve her önemli atak sonrası "ben" tarafından burada yayınlanmıştır. :)