Profesyonel futbol yaşantıma Torino da başladım yarım sezon oynadıktan sonra o zaman için reddedilemez bir teklifle fenerbahçe ye transfer oldum,1buçuk sezon fenerbahçede oynadıktan sonra Real madrid ten gelen teklif kafamı karıştırdı,daha 18 yaşındaydım ve belkide hayatım değişecekti,bi süre düşündükten sonra evet dedim ve real madrid e transfer oldum,2 sezon oynadım ve kendimiçok geliştirdim,2.sezonumda tüm maçlarda as oyuncuydum toplam 12 gol attım ,daha sonra 1 maçta 5.0 reyting alınca kadrodan kesildim buda beni real e küstüren hareket oldu,nede olsa artık yıldız olmaya başlamıştım devre arasında milan a transfer oldum 1 sezondur milandayım 16 maçta 8gol attım,şu anda as oyuncuyum,devre arasında arsenal,inter,man u,ve real madrid ten teklifler aldım,arsenal 1010 puan önerdi ama kabul etmedim 1-2 sezon daha milanda oynadıktan sonra yüksek birücretle başka bir takıma transfer olmak istiyorum...
Yeni başlayacak arakadaşlara önerim ilk sezonlarında sadece 2 özelliği yükseltmeye çalışmalarıdır,istediğiniz özellikleri 75 civarına getirmeden güç yükseltme puanlarını dağıtmayın,istediğiniz bütün özellikler 75 olunca bütün puanları 2 şerli dağıtabilirsiniz,maçlardada golden önce asisti düşünün her zaman,herkese başarılar