heterdo sanki bi ilerleme oldu tekrardan %42 ken hareketlenme oldu...televizyon başındaydım geldim gene kontrola bu sefer error verdi...kapandı belgeler tekrar silindiiii..........offff...napacam. lütfen biri bi akıl versin....üçbuçuk saattir bununla uğraşıyorum..
Volume Label **ya ben kit server ile ilgili bi sorun yaşıyorum onun içine forma atıyorum GDB klasörünün içine ama oyunda görmüyo ne yapmam lazım.**
FK1905 ya yardım ben master lig oynuyorum -30000 para oldu game over dedi onu nasıl geri alabiliriz? yardım acil
Ozan JK Maça girerken kadrolar falan çıktığı ekranda kilitlenip kalıyor oyun.Silip tekrar yükledim 2 kere değişen birşey olmadı yardımlarınızı bekliyorum.
DoHaVO Orjinal Mesajı Yazan: Volume Label ya ben kit server ile ilgili bi sorun yaşıyorum onun içine forma atıyorum GDB klasörünün içine ama oyunda görmüyo ne yapmam lazım. Eğer sadece formayı atıyorsan senin yaşadığın sorun oyunda formanın gri gözükmesidir.Bunun için ggs(game graphic studio) kullanacaksın.Onu da açıklayım.Şimdi ggsyi açıyore."CTRL+O" diyore.Oyuna yükleyeceğin formayı seçiyore ve tıklıyore.Resimn üstüne sağ tıklıyore.Eğer ingilizceyse "change color depth" eğer türkçe ise "Rnk Derinlğni Değş" buna gelip resmin kalitesini 8 bite düşürüyorsun.Daha sonra bunu mesela ben fbnin 1. formayı değiştirecem.Onun üstüne 1 tane tıklayıp tamam diyorum.Olay bitiyoreee..Umarım yardımcı olabilimşimdir.:D
Dem0nStyLe arkadaşlar acil yardım :S oyunu aldım yükledim 1.30 patch a kadar crak filan hepsini yaptım fakat şöyle bir sorunum var settings ten klavye ayarları engelli :S hiç bir tuşu değiştiremiyorum ama oyunda işliyor önceden böyle sorunum yoktu cd farklı kuzene verdim kendiminkini bunuda diğer kuzenden aldım lütfen yardım nasıl çözüle bilir x le pas atmak zor geliyor :S:S
DoHaVO Zaten pesin bu serisinde x ile pas atılması zorunda.Bu bir sorun değil buna alışmalısın.Banada ilk başlarda pesi pcde oynarken tuşlar yabancı geldi fakat sonra alıştım.Bu tuş kombinasyonu sayesinde fifa denen o berbat oyunu da unutmuş oldum...:D
telehe arklar banada bi yardım edin sorunum oyunda şut çekerken tuşa fazla basmamama rağmen top cok havalanıyor birde çalım nasıl atılı bi söyler misiniz?
wickedqame Become a legendde zorluk seviyesini yükseltmek istiyorum. Ayarlarda olmuyor ama bunun bir çözümü varmı?
kurtulus_53 krampon yapımcıları bana adidas f50 9 tunit gri sarı çizgili olanı bana ypabilirmisiniz lütfen yardım edin
DoHaVO Orjinal Mesajı Yazan: kurtulus_53 krampon yapımcıları bana adidas f50 9 tunit gri sarı çizgili olanı bana ypabilirmisiniz lütfen yardım edin Uğraşacağım.Yapabilirsem yaparım.Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın.
ozkan18 birşey merak ediyorum. master lig de 3 sezon bitirdim.hala aynı ligdeyim. neden diğer liglere yükselemiyorum :( yardımlarınızı bekliyorum. bu arada kupalar ve ligleri 1. liklerle bitirdim...
DoHaVO Öyle bir şansın yok.İlk açılan ligde eğer 1. bitirirsen bir üst lige yükselirsin.Yükseldiğin ligden başka liglere gidemezsin.Gerisi zaten lig gibi.
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Become a legendde zorluk seviyesini yükseltmek istiyorum. Ayarlarda olmuyor ama bunun bir çözümü varmı? Sezon sonundaki transfer döneminde zorluk seviyesini değiştirebilirsin.
ozkan18 Orjinal Mesajı Yazan: dohavo Öyle bir şansın yok.İlk açılan ligde eğer 1. bitirirsen bir üst lige yükselirsin.Yükseldiğin ligden başka liglere gidemezsin.Gerisi zaten lig gibi. cevabın için teşekkürler.ona göre lig seçicez demekki :) peki kiralık oyuncu aldıktan sonra, süresi bitince takıma katamıyomuyuz.hiçbir seçenek gelmeden kendi takımlarına gidiyor :S
DoHaVO Bende master leaguede fbyi aldım hala devam ediyorum.Alex'in kontratı yenilemeyi unutunca güle güle alex.Şu kontrat yenilemeyi bilen biri varsa açıklasın hem ingilizce hemde türkçe olarak.
ozkan18 ingilizcesini bilmiyorum ama türkçe olarak anlatıyım. görüşmeler menüsünden takımım a girilir. oyuncuların sözleşmesi bitince yanlarında işaret oluyor.oyuncuya girip görüşme şartını değiştir diyorsun.yenile diyorsun bitiyor ;)
oake34 Arkadaşlar bana nolur yardım edin pes2009 cd keyini yazdıktan sonra installer yazdıktan sonra bi hata veriyor error c:program files pes2009 yardım edermisiniz