Bir arkadaştan save dosyaları yükledim kendiminkilerin yedeğini alıp.....
ama onun profili,legent modu dereceleri master lig kayıtları replay videoları vs...bana geçti...
ben kendi yedeğimi onun üstüne atıp bilgi üstüne yazılsın seçeneğini seçtim...
sorun şu... become e legent clup kariyeri galerideki/yapılanlar kısmı olduğu gibi onun kayıtları benimkilerle alakası yok... benimkini save dosyasına atınca da fazladan eklenen logo,isim,classic takımlar yok oluyor... ben 1.30 kullandığım için ancak save dosyası olarak değişiklik yapabiliyorum...
ne yapmam lazım şimdi benim hem kendi kayıtlarımı oynamam hem de onun savedeki özellikleri oyuna eklemek için(takım ismi,logo,classic takımlar,fantastic team,klasik liverpool vs....
pes 2010 istediğim gibi olmassa.temelli fifaya dönüyorum artık..Bu nasıl bir oyundur arkadaş isterse gerçeğin gerçeği olsun.bizi o yama buraya buyama buraya yok kitserver yok save dosyası yok güncelleme yok kramponlar yok toplar yok tabelalar yok taraftar sesi yok çimler yok kale ağları,yok takım adları yok olmayan takımlariyok o stad yok bu forma dilenci gibi uğraştıracaksa....FİFA ya laf atanın önce ayağındaki dona bakması lazım diye düşünüyorum..
ve 2009 da olduğu gibi FİFA pesi tarihin karanlık sularına gömecektir..Japonmuş...
EA nın bütçesi, teknik ekibi ve teknik ekip bilgisi ne kadar KONAMİ nin ne kadar herkes biliyor kendimizi kandırmayalım... EA yapamadığından değil piyasa şartlarını düşünerek arcade oyun yapıyor.. İstese öyle bir futbol simulasyonu yaparki ps3 bile zor kaldırır emin olun