beyler şunu söyleyebilirimki ben yaklaşık 13 yıldır futbol oyunlarıyla içiçe biri olarak fifa95 ten beridir tüm fifa serilerini bilirim.ama pes çıktığından beride fanatik bir pes manyağıyımdır.ayrıca geçen sene çıkan pes 2008ede yaklaşık 1 hafta kadar dayanıp sildim ve 2 yıldırda pes 6 oynuyordum.taaaki pes 2009 demo çıkana kadar..birazdan söyleyeceklerim inanın şişirme veya sallama laflar değil..fifa 2009 demoyu da oynayan biri olarak bu oyun hayatımda oynadığım en iyi futbol oyunu.bunu bi kere rahatlıkla söyleyebilirim.top fiziğine o kadar aşık oldumki anlatamamsanırım delirdim...çünkü kardeşimle dün akşam 7 gibi yükleyebildik ve gece 5'e kadar elimizden düşüremedik gamepadleribi kere oyun pes 6 motorundan daha lezzetli ve bir o kdar zevk veriyor insana.paslar,şutlar mükemmele yakın derecede ayarlanmış..konami özellikle pes2008deki bariz hataları acımadan kesip atmış bu oyunda..özellikle o topun havada süzülüşünü,gidişini seyretmek bile insana zevk veriyor..çalımlar yön tuşlarıyla yapılıyor artık,yani çoğu hareketi yön tuşlarıyla yapabilmemiz mümkün..
ben kesinlikle yapılan her işe saygı duyarım.ancak fifa 2009 pes 2009un yanında çok ama çok bariz bir şekilde ezildi.kayboldu.benim anlamadığım hala fifayı seven,savunan arkadaşlar??bunu hayatım boyuncada anlayamıycam sanırımpes2009 oynarken inanın gerçek hayattaki gibi futbol oynuyorsunuz hissini sonuna kadar yaşıyorsunuz..eğer demoyu yüklemeyenler varsa hala bence hemen başlasınlar,hemde hemenkonamiye sonsuz saygılar sunuyorum ve kesinlikle bu oyunu orjinal alıyorum..emeğe saygı...