Fifa ile ilgili konuşurken doğru düzgün bir şey söylemek mümkün değil ki. Her sene aynı şeyleri duyuyoruz, yok bilmem ne daha iyi olacak yok kısa paslar tam olacak... Siz bana grafikleri haber verin. Ekip baştan aşağı değişse ne olacak? oyun yine aynı oyun. Madem Fifa 10 un iyi olması için 06 da yenilemişler ekibi e o zaman niye biz geçen sene önceki sene bekledik bu oyunu? Fifa elini attığı her işi batırıyor. Be a pro modunu yaptılar dandik oldu. Bir de pes in Be prosuna bakın Hayatımda bir futbol oyunundan hiç o kadar zevk almadım. tomasbrolin girin stüdyoya kendiniz yapın demişsin, verin bana o kadar parayı, verin mana milyonlarca doları, verin bana reklam olarak EA sportsu görün bakın neler yapıyorum (gerçi o kadar param olsa oyun yapmam o ayrı :D)
---PES KRALDIR O KADAR MÜTHİŞ GRAFİKLERİ VAR AMA BENM PC BİLE KASMIYOR FİFANIN GRAFİKLERİ ATERİ GİBİ AMA HER PC KASIYOR??
---KONAMİ DAHA LİGLERİN LİSANSLARINI ALAMIYOR, FİFADA ADINI BİLE DUYAMDIĞIMIZ LİGLER BİLE VAR!
Ama benim anlamadığım bir şey var. Fifa bizim istediğimiz bütün özelliklerin olduğu bir oyun yaptı yani ps 3 te var müthiş bir fifa 09 var. Aceba neden bu EA sports neden ps3 teki fifayı pcye çıkartmıyor?