Orjinal Mesajı Yazan: mert98
bence 08 den iyidi fifa09 fifa08 tam bir felaketti pes hergeçen gün daha iyi oluo ama fifa nın artık bir hamle yapmasının zamanı geldi fifa09 da özellikle o kadar çok kmz kart çıkıoki anlamadım her hareket kmz kart buna bir çare bulunmalı !!!!!!
dostum saçmalama hiç duymadım böyle bişeyi,sanırım sende kasaplık var.
hamleye gelince, çok az kişinin bildiği gibi fifa serisinin yapımcı ekibi baştan sona değişti- yanılmıyorsam fifa 06 yada fifa 07 den sora. adamların amacı 2010 dünya kupasına sağlam bi altyapıyla girmek.bu oyunlar hazırlık yani bi derecede. 2010 da ise çok daha iyi bi oyunla karşılaşacağız- herkesin bildiği gibi fifa-pes oyunlarında 8 yöne hareket edebiliyoruz. bu gidici,artık her yöne gidebileceğiz. daha çok bilgi için oyungezer dergisinde bir röportaj var,tavsiye ederim.
bence oyun -ps3- 9.1 / 10 çünkü , creation zone yetersiz,manager modeda hava değişimi yok ve ps3 için bap online da bekleme süresi fazla uzun.
ayrıca bazı arkadaşlar oyun donuyo takılıyo kötü demişler,canım kardeşim bilgisayarın ekran kartını , işlemcisini değiştirsene ? bunu da başkası mı söylicek ?