utkumu oyun güzel olmuş özellikle paslar ve dönüşler süper fakat şutlar saç baş yoldurur cinsinden birde oyuncuları biraz esmer yapmışlar hepsini stad anbiyansıda çok kötü adamın kafasını şişiriyo
crampon Oyunda eksiklikler elbette ki var ama konami bu sefer iyi bir iş çıkarmışa benziyor. Takım oyunun önem kazanması çok iyi olmuş, gerçekliği ve oynanabilirliği arttırmış. Grafikler harika (özellikle taraftarlar, formalar) ama sesler için aynısını söylemek zor. Yapay zekadaki gelişmeler bence pes 2009 un kalitesini ortaya koymaya yetiyor. 2009'la birlikte artık PES serisi sadece arkadaşlarla oynarken zevk alacağımız bir oyun olmaktan kurtulmuş, bilgisayarda artık zorlamaya başladı :D.
Kc_Zirve_95 demo psn e dustumu bide demoyu oynarken sampiyonlar ligi topuyla filan mi oynuyoruz yoksa normal mac topuyla mi
pasha83 şunu soyleye bilirim, futbolu bilen adam bu oyundan zevk alır. Surekli atak yolları denemeli surekli dusunup ona gore hamle yapmak gerekiyo. eskisi gibi al en guclu adamı dumduz koş sut cek gol olsun mantığı tarih olmus...Cok gercekci ve çok guzel bir simülasyon olmus. Pes 2009la super bi sene yasatacak... kendini yere atma özelliğini kaldırmış galiba yanılıyomuyum?
bulkane Katılıyorum.Oyundan aldığım keyif inanılmaz.Günümüzün tüm futbol ilkelerine göre birbir yapılmış oyun.İşte aradığım gerçekçi futbol oyunu bu.Tam anlamıyla futbol oyunu böyle yapılır, "budur" yani olay.Müthiş.
efecan88 arkadaşlar 1 sorum olacak..demoyu 2 kişi karşılıklı oynayabilirmiyiz?yoksa demo olduğu için sadece tek kişi mi oynayabilioz?
10zan iki kişi oynanıyo... calım olayı zorlaşmış baya ama iyi futbolcularla bi iki kişi geçilio.. pes 5 i andırdı bana... ronaldo ve messinin özellikleri baya iyileştirilmiş... menülerde hoşuma gitti sade ama güzel... şutlar biraz fazla zor olmuş sanki toplarda kullanılan teknoloji gelişikçe uzaktan şut atmak daha bi kolay oldu 2006 dünya kupası afrika kupası flan uzaktan atılan gollerle doluydu...
the_storm_boy valla kaç kere maç yaptım demoda bence süper olmuş konami fifa ya kök söktürüyor yine...oyun çıksada tam sürümün keyfine varsak ne güzel olucak sabırsızlıkla tam sürüm orjinal oyunu bekliyorum...
mori55 oyunun akisi cok iyi olmus konamiye tekkurler ama anlamdigim bise var neden bu kale filelerini degistirmiyolarki hep ayi cokmu zor birturlu anlamadim ama yinede guzel anacak 2010 da umarim daha guzel olur
efecan88 ya arkadaşlar sizde sistem çok mu iyi bende 512 ram var error verdi sizinkiler nasıl ? bu arada sebebini biliyosanız, söylerseniz nedenini sevinirim
japonoski bide dün attığım bi gol var kaleci topu çizgiyi geçince tuttu ve hakem gol verdi eski oyunlarda bu olay yoktu.
PF.Napster Yorum yapan arkadaşlar hangi grafik kalitesinde oynadıklarını ve ne kadardır bu oyunu oynadıklarını yazarak yorumlarını yapsalar ya.Ben pes 3 ten beri oynuyorum bu oyunu ve Pes 5 ten sonraki en iyi oyun.Çevremdekilere göre de Pes 5 efsaneydi.Online oynayanlar olarak Pes 5 online açık olsa oynamaya hazırdık.Pes 2008 tam bir rezaletti.Bir maçta rahat 8-9 golü görüyoduk.Pes 5 ten sonra onu andıran ve en iyi gerçekçilik hissini veren oyun budur.Ve bu oyunda efsane olcaktır :)
iborahman arkadaşlar bursa nilüferde olan var mı ya da osmangazi de bn fethiye de oturuyom da parası neyse veriyim indirenlerden biri çeksin bana ne olur özel msj atın lütfennn:(
icelander ben beğendim ama oynanabilirlik eski serilerdeki gibi değil.(pes2008den öncesinden bahsediyorum) cl eklentisi ve güzel grafikleriyle bizi 1 sene idare eder. asıl patlama için pes2010u bekliyeceğiz artık.