NeFaKo Orjinal Mesajı Yazan: berbarus96 Demo indirmicem ben kotalıyız sonucta :) Siz soylersiniz nasıl oyun diye biz de alırız :) :D:D:D:D Biz kotalılar öyle zengin işi gibi demo indiremeyiz Ben hiç demo görmedim biliyor musun? :D:D:D
Bedevi Orjinal Mesajı Yazan: Dessas Orjinal Mesajı Yazan: fatih__15 31 eylül tarihinde... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Harbiden biz görmeyeli eylül 31 mi çeker oldu(yanlış anlaşılmasın:D) asdashuheushad komedi yaa :D
shadow43 çıkcaksa çıksın ya ne demoymuş bu.14 kasım geldi zaten.askere gitcez 1.5 ay sora azcık oynayalım dedik inat ettiler bu sene:(
ahmettt061 evet ya bir an önce çıksınnn dessas adlı arkadaşla oynıcaz biz onla kanka oldukk sağolsun baya yardımcı oluyo her konudaa ;)
TuNdRaLoWeR Pazartesi sabahı erken kalkıp deli gibi abanmak lazım, yada çıktığı gibi.Sunucuları zorlayacaktır demo, eminim.
ozan87 Orjinal Mesajı Yazan: WolborQ günler saymakla bitmiyor,fifadan sonra yine bir şok yemem inşallah fmdende.. İnşallah.
Mr.Sagopa Çok geç çıkartıyorlar ya.Full sürümde zaten 12 gün sonra çıkar.Kotalı olduğum için demosunu indirmem.Ama inşallah bu kadar beklediğimize değer bir oyun yapmıştır sayın Si Games yetkilileri ve çalışanları.