Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: WildBoyz_ Fm demo çıkartmıyo ki. Bu ne? :) http://soccercenter.net/dosyalar/dosya/kategori/272/FM-2008-Demo
zizou_61 ya oyun 14 kasimda cikarmis diyorlar ama sizce daha erken cikma ihtimali var mi. 14 kasim sanki gec braz??
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: zizou_61 ya oyun 14 kasimda cikarmis diyorlar ama sizce daha erken cikma ihtimali var mi. 14 kasim sanki gec braz?? Resmi siteden açıklandı. Yani söylenti değil tamamen gerçek.
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: zizou_61 niye yorum yapiosun ki,blmiosan yazma bse,blen varsa soyler cevabi.. Önce kendi yorumunu bir oku. UYARI! Eksik harf kullanmak ceza sebebidir.
zizou_61 ne var yorumumda,ben aciklanan cikis tarihinden once cikan bi cok oyun gordum,o yuzden sordum..oyuncak mi bu falan diyerek terslemene gerek yok,yazmis olmak icin yaziyorsun..
GaSgoine Orjinal Mesajı Yazan: fatih__15 31 eylül tarihinde... bu mesaj müzelik olmalıdır.yok eylül ayında demo çıkmadı.belki arkadaş yanlış duymuuştur da 31 eylül diye bişi var mı ya?eylül ayı kaç çeker?
Mr.Sagopa Orjinal Mesajı Yazan: fatih__15 31 eylül tarihinde... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Harbiden biz görmeyeli eylül 31 mi çeker oldu(yanlış anlaşılmasın:D)
lker Casillas Firmasından haber duyruldu mu ki ? Kuruculardan haber çıkmadan sallamasyon tarih koymayın :P
smh53 geç çıkması çok iyi oluyo , şmdi fifayla pes çıkar onlarıo oynarız onlardan sıkılınca fm çıkar ona devam ondadnda sıkıldıkmı need for speed in yeniis çıkacak , ondana sıkılacaz call of duty 5 çıkacak bu şekilde yayıyorlarki , insanalr sıkılmasın