Bu defansla daha çok goller yeriz biz. Geçen sene ki defans nerde bu seneki defans nerde. Emre Güngör'ü aratıyor Meira. Tamam ileri çok iyi çıkıyor iyi top kullanıyor ama defansta hiç bir kafa topuna çıktığını görmedim daha bu adamın. Kafayı bırak vücut vücuda gole giden bir oyuncuyu rahatsız ettiğini bile görmedim. Çok bariz bir şekilde adamları bomboş bırakıp golü yiyoruz. Antalya maçında aynı şey bu maçta aynı şey. Genel olarak takımda defans zaafı var. Bu birazda geçen sene takımda yıldız olmayan oyuncuların defansada katkı yapmasıyla bir nebzede olsa azaltılıyordu. Ama bu sene takımda çok fazla yıldız oyuncu var ve defansa katkıları sıfır.
10 Kişi kalmış bir takımdan bile bu şekilde gol yiyorsak artık diyecek bişey bulamıyorum.
Lincoln geçen sene uzaktan goller atıyordu. Artık her kale önüne geldiğinde yeter pas verme şut at diyordum kendi kendime maç içinde. Çünkü adamlar bütün pozisyonları ilerde heba ediyorlar.(Nonda-Baros) Lincoln'ün uzaktan şutlarına güveniyorum bunları daha çok denemesi lazım bana göre.
Ayhan Akman ın olumlu bir yönünü göremedim ben bugün. Her aldığı topu geriye oynuyor adam. Orta sahada top yapacağımıza geride top yapıyoruz bunuda anlamış değilim.