selo60668691 ben güncelledim ve kollar düzeldi yanlız güncelleme yapmadan önce eski sürücüleri kaldırın nvidia nın sonra indirdiğinizi yükleyin
mert05 bende guncelledim oyun normale dondu bu seferde donuyo kasılıo napcaz GEFORCE FX 5200 EKRANKARTIM VAR
tcan Bende Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family 128MB ekran kartı var. Takılma vb. olaylar olmadan oynayabiliyorum... Ama low'da. :D
yasar 1 Abi SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB 128BIT DDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI alacağım çalıştırır mı?Çalıştırır diyorlarda birde sizze sorayım dedim.Bide böyle çiftetelli oynarlar mı onu öğrenmek istiyorum:D
muhammet rey fb Ya arkadaşlar ben oyunu dün yükledim düzgün şekilde açıldı. Şimdi açtım aynı hata bendede war yardım ediin Daha dün bişey yoktu Ama şimdi sahada herkesin kolu açıkk
fenerbahceliaykut Kanatlanıp uçmaya hazırlanıyolardır kesin =) espri bi yana ekran kartınızdan olabilir..
muhammet rey fb Ama benim pc nin aynısından amcamlardada war ekrantını rem ini falan hiç deyiştirmediler Windows vista kullanıyorum onlarda vista kullanıyo. Az önce amcamlardaydım oyunu onlara yüklesim düzgün şekilde açıldıı