Carricudizilla Beyler yazmıyo listede ama ASUS EN8500GT Ekran Kartı ve 1 GB DDR2 Ram 2.4 Ghz COre Duo 2 de full grafik açarmı
bulkane Orjinal Mesajı Yazan: Carricudizilla Beyler yazmıyo listede ama ASUS EN8500GT Ekran Kartı ve 1 GB DDR2 Ram 2.4 Ghz COre Duo 2 de full grafik açarmı Çözünürlük 1024*768 olmak şartıyla evet.
scary_mann dostum bende calıstı valla bılemıcem.. bende tek sorun takınlarak oynaması... onuda halletcem ınslalah...
bd90 bizim arkadaşında FARCRY oyunu aynı bu şekilde yapıyormuş..askerler kolları açık :)..kısacası donanımdan..
dnzcn hakikaten çok komik olmuş soruna gelince ben bisey diyemeyecem çünkü hiç alakam yok :D inşallah çözersin ryde 201 :D
kamal_falcon Orjinal Mesajı Yazan: fifadevil halay cekıcekler sankı :d çökertme pozisyonu alalım ellerimizde palalar oooooooooooh bolu beyinden öldürmeye başla artık dolaş btün efsaneleri ama dünyayı kurtaran adamda dur:D
ryder201 benim sorun düzeldi ama 800*600*32 low da bile kasıo :D. acaba 2,4 c2d 3gb ram 9600m gt 512 mb da full oyunun durumu nasıl olur?
ua_emre Orjinal Mesajı Yazan: scary_mann ben duzelttım sorunu... arkadaslar... guncelleme yapın... kesın duzelır... ıste lınk (ınvıdıa ıcın) http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us ya bu arada sorunu cozdum ama bu seferde oyuncular yavas ılerlıyo... :s yardım pls teşekkürler bende senin gibi yaptım düzeldi kollar ama çok kasıyor napcaz ki :D