Gurkan OZBALKANLI Beyaz formanın arkasında arma yok. Sadece çubuklularda var. Ayrıca ben bu kittool programını açamıyorum. İnternetten indirdim, setupuna çift çıklıyorum, ok işaretinin yanında kum saati çıkıyor fakat başka herhangi gibi birşey olmuyor? Nedeni ne olabilir ve nasıl yükleyebilirim?
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: N.G. BARISH Ellerine saglik Gökhan kardes formalar süper, yatay cubukluyu hemen attim oyuna cok güzel durdu. Yalniz bi sorum olacak, Beyaz formanin arkasinda Arma yokmuydu? (yani kenarlari) Oyundaki formada vardi cünkü. oyundaki formalar hatalı olduğu için zaten ben yenilerini yapıyorum. Armalar sadece yatay çubuklu formalarda var. Normal çubukluda da yok. http://www.hepsiburada.com/resimPopup.aspx?catalogName=Spor&productid=sporbjk1600&srcCat=Spor
N.G. BARISH Tamam Gökhan kardes, bende sasirmistim zaten armasiz biliyodum ama EA eger TSL takimina özen gösterip arkasina arma yaptiysa heralde dogrudur demistim. (FIFA 08deki cubuklu formayi hatirliyosan tam bir rezaletti arkadadaki arma acisindan kirmizi font vardi bide:o ) Sagol bilgilendirdigin icin;)
kartaldejavu gokhan kardeş ellerine saglık harika tüm formalar fakat ben bu formaları nasıl indiricem hala başaramadım yardım eden olursa sevinirim lütfen ben ilk defa fifa yaması indirip yüklicemde şimdiden teşekkür ederim
emrcnsncr Formaları nasıl ekleyeceğiz diyen arkadaşlar kittool 09 çıktı konumda bulabilirsiniz (Reklam için özür dilerim Gökhan abi :( ama arkadaşlara yardım etmek istiyorum)
kartaldejavu gökhan kardeş msj için teşekkürler ama formaların üstüne sağ tıklayınca farklı kaydet çıkmıyor sol tıklayınca kurbağa resimli siteye yönleniyor anlamadım gitti yardımlar için şimdiden teşekkürler
Gurkan OZBALKANLI Orjinal Mesajı Yazan: kartaldejavu gökhan kardeş msj için teşekkürler ama formaların üstüne sağ tıklayınca farklı kaydet çıkmıyor sol tıklayınca kurbağa resimli siteye yönleniyor anlamadım gitti yardımlar için şimdiden teşekkürler İstediğin formanın üstüne gel, klavyende print screen tuşu var ona bas, painnte sağ tıkla yapıştır. Kenardaki beyazlıkları yok et ve masaüstüne kaydet.
darkleprechaun Gökhanka kardeşim diğer takımlara geçecekmisin? Sadece BJK verdin de, en azından 4 büyükler gibi bi patch olsaydı yada 4 büyüklerin verseydin ben sahsen heyecanla formalarının devamını bekliyorum lütfen kardeşim en azından oyunda olmayan formaları gönderebilirsin gs turuncu fb neon falan yani mesela antalyanın hiç forması yok sacma sapan formalar var. Sana zor olmayacaksa ve yoğun değilsen rica ediyorum kardeşim çalışmalarında başarılar dilerim...
darkleprechaun Formaları oyuna atamayan arkadaşlar yeni bir forma ekleme programı yapıldı, http://rapidshare.com/files/151453530/09_Kit_Tool.exe.html Not: alıntıdır...