BLACK EAGLE5 Kardeşim tek kelimeyle mükemmelsin eline sağlık süper çizimler olmuş ama formaları FIFA09 oyununa kit raptor90 veya CM09 çıkmadan nasıl yükleyeceğiz?
SirEren güzel formalar başarılı ama umulduğu kadar kolay değil gibi yapımı yinede geçen senekine göre daha kolay olacak devamını bekliyoruz başarılar
osm88 üçüncü forma oyuna nasıl ekleniyor db master da üçüncü formayı ekliyorum fakat oyunda gözükmüyor yardımcı olur musunuz?
emrcnsncr gokhan abı ya bunları bmp olarak yayınlasana k.raptor icin (bide formaları kitraptorun boyuna gore yaparsan sevınırım gokhan abıcım)
MoNSTeR1907 Ellerinize sağlık bunlar çok güzel.. Ama bizim daha kolay ulaşmamız için index şekilde yapar mısınız? İlk mesajı düzenleyip oraya X takımının forması eklendi şeklinde yazılırsa daha çok kişi yararlanmış olur ve daha kolay bulunur
Gurkan OZBALKANLI Orjinal Mesajı Yazan: ashuwa formalar ii de su formanın kenarındaki reklamını yapmasan O reklam oyunda gözükmüyor merak etme ayrıca o reklam olmazsa şuanda formanın üzerinden çalınan malzemeleri bırak, formanın tamamını çalıp, ben yaptım diye insanlara yutturmaya çalışan bir sürü amip beyinli çıkıcak.
emrcnsncr Orjinal Mesajı Yazan: 1319 Formayı paintte aç, farklı kaydette, kayıt türünü .bmp olarak seç ve kaydet. Ama boyun ve enin daha kısa yani yanılmıyorsam 768*768 olması lazım herhalde k.raptor e ekleyebilmek için.;)
Salomon ağabi düz formalar bence kötü, kırışıklılar daha gerçekçiydi. onlara dönmeni tavsiye ederim. ama sen bilirsin
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: Salomon ağabi düz formalar bence kötü, kırışıklılar daha gerçekçiydi. onlara dönmeni tavsiye ederim. ama sen bilirsin Senin heralde son teknolojik gelişmelerden haberin yok. FIFA 09 çıkalı bir hafta olacak nerdeyse ama demosu çıkalı 1 ay olmuştur hemen hemen. Artık EA Sports PES teki gibi düz formalara geçti. Formalar oyun içerisinde kendiliğinden kırışıyor. Eğer senin dediğin gibi kırışık forma yapsam sen onu yüklediğin zaman nasıl oynayacaksın ? Üstüste geçmiş 2 kırışık forma ve çok kötü bir görüntü. Bence son gelişmeleri takip et ondan sonra yorum yaz. Takip etmiyorsan bile konumun ilk sayfasında verdiğim formalara bak. Artık FIFA da tüm formalar böyle düz olacak.
N.G. BARISH Ellerine saglik Gökhan kardes formalar süper, yatay cubukluyu hemen attim oyuna cok güzel durdu. Yalniz bi sorum olacak, Beyaz formanin arkasinda Arma yokmuydu? (yani kenarlari) Oyundaki formada vardi cünkü.