iyi_man82 formalar her zamanki gibi süper, emeğine sağlık. Sakıncası yoksa Guiza ve Gökhan Zan facelerini (elinde kaliteli faceler var sanırım) bizimle paylaşman mümkün mü? .
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: iyi_man82 formalar her zamanki gibi süper, emeğine sağlık. Sakıncası yoksa Guiza ve Gökhan Zan facelerini (elinde kaliteli faceler var sanırım) bizimle paylaşman mümkün mü? . güiza face ini ben yaptım da gökhan zan face değil :) oyundaki tipik suratlardan bir tanesi onlardan, seçtim :)
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: iyi_man82 guiza face i yayınlayabilirmisin? bu konu formalara ait bir konudur. face isteklerini gokhanka face workings isimli konudan yapabilirsin. ayrıca orda yaptığım bir kaç face daha vardı. orada istekte bulunursan konular amacına ulaşmış olur anlatabildim mi ? ;)
oktay206 gokı herzamankı gıbı hepsı mukemmel olmuss:)) bu kadar kısa surede bıtırmıs olman ve bu kadar orjınal gercekten koca bır tesekkur hakkettın kardeısm:)))) bank asya da gorusmek uzerew :)))oktay...
suat27 gökhan kardeş formaları gerçekten güzel yapıyorsun tebrik ederim. ancak gaziantepsporumuzun formasının koluna fair-play logosunu eklemeyi unutmuşsun galiba. ayrıca sırt bölümü, koymuş olduğun resimlerden görünmüyor ama sırttada türkoil yazısı olacak. şimdiden teşekkür ederim ellerine sağlık...
yedek08 ne zaman paket olarak paylaşacaksın pazar dedin pazar oldu yayınlamadın bu arada formalar çok güzel görünüyo
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: yedek08 ne zaman paket olarak paylaşacaksın pazar dedin pazar oldu yayınlamadın bu arada formalar çok güzel görünüyo daha pazara 2 gün var. son rotuşları hallediyorum pazara yetiştirmeye çalışıcam kısmetse...yani ben bugün de yayınlarım o problem değil ancak yapmışken bir kere yapalım kaliteli olsun ;)
yedek08 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: yedek08 ne zaman paket olarak paylaşacaksın pazar dedin pazar oldu yayınlamadın bu arada formalar çok güzel görünüyo daha pazara 2 gün var. son rotuşları hallediyorum pazara yetiştirmeye çalışıcam kısmetse...yani ben bugün de yayınlarım o problem değil ancak yapmışken bir kere yapalım kaliteli olsun ;) tamam
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: Canturk. Bugün Pazar. Bu akşama kadar yayınlarmısın abi? bu akşam iftardan sonraya yetişcek inşallah. yetişmezse gece saat 3 gibi yayınlamış olacağım...
yedek08 Orjinal Mesajı Yazan: ankaragucu_06 daha erken olamaz mı hazırmış hem de :(:( iftara kadar bekle işte kardeş en geç yarın alırsın
buraki95 Orjinal Mesajı Yazan: ankaragucu_06 daha erken olamaz mı hazırmış hem de :(:( Bu Kadar Sabırsız Olmayın Yahu. Çıkacak işte yarın bugün. Şimdiden Teşekkürler Gökhan Abi...
teypa sabredin az ya geç olsun güç olmasın adam o kadar uğraşıyo 1 gün daha bekleyemez misiniz en kötü yarın işte ? eline sağlık gökhan kardeş bu kadar kısa sürede tüm takımları yaptısan minikitleriyle beraber sana zaten helal olsun :)