hero33 GÖKHAN KARDEŞ 2009 2010 TÜM TAKIMLARIN YENİ FORMALARINI YABABİLİRMİSİN SÜPER LİĞ TAKIMLARININ... ŞİMDİDEN ELİNE SAĞLIK
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: hero33 GÖKHAN KARDEŞ 2009 2010 TÜM TAKIMLARIN YENİ FORMALARINI YABABİLİRMİSİN SÜPER LİĞ TAKIMLARININ... ŞİMDİDEN ELİNE SAĞLIK çalışmalara başladım şu anda birkaç takımı tamamladım. zaten 4 büyükler ve sivası da yapmıştım ekstradan bu formalara güncelleme olacak...
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: keko16 bursa-kasimpasa macindaki celtik stili bursaspor formalari yapabilirmisin süper ligde görebileceğin bütün formalar bu sayfada yer alacak şüphen olmasın çalışmalarım devam ediyor toplu halde yayınlayacağım ;)
benkral67 Ya benim kendi yaptigim formalari kaycaktim ve o formalarin minikitlerini isteyecektim ama nasil fotoraf koycagimi bilmiyorum !
_MaKaVeLi_ Orjinal Mesajı Yazan: allen iversonmami Bide es es formalarınanı gözden gçirin Yahu bunlar benim yaptığım paint formlar :D gökhanka abimiz çooook daha iyisini yapar
game.delisi Gökhan Abi Beşiktaş'ımızın Satışa Sunulmayan Beyaz Formasını Yapabilir misin? Bi de Numara Fontlarını Benzerleri var ama birebir aynısı daha güzel olur. Şimdiden Teşekkürler...
kmlerden beşiktaşın dun aksamki formalarında kızılay sırt reklamları vardı... onlarıda formalara eklerseniz sevinirim...
turbokinq Gökhan şu paketi çıkarda sayfa sayfa gezmekten kurtulalım.:D formaların çok güzel eline sağlık.
yedek08 Orjinal Mesajı Yazan: turbokinq Gökhan şu paketi çıkarda sayfa sayfa gezmekten kurtulalım.:D formaların çok güzel eline sağlık. sayfa sayfa dolaşmaktan parmaklarımız ağrıdı çıkartta kurtulalım ya
gokhanka en geç bu pazar günü paketi yayınlayacağım. paket içerisinde tüm formaların minikitleri + her formanın birebir forma ve şort fontu olacak...