uAYDIN09 Arkadaşlar Sanıyorum ki Gökhan'ın Şu An Formalarını Yaptığı Bank Asya 1. Lig Yamasıyla Uğraştığından Dolayı Uzun Süredir Forma Yapmıyor... O Yama Bitince Devam Edecektir.. Ama Söylediklerimde Kesinlik Yoktur Sadece Bilgi İçindir HAberiniz Olsun...
aemreb Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Arkadaşlar Sanıyorum ki Gökhan'ın Şu An Formalarını Yaptığı Bank Asya 1. Lig Yamasıyla Uğraştığından Dolayı Uzun Süredir Forma Yapmıyor... O Yama Bitince Devam Edecektir.. Ama Söylediklerimde Kesinlik Yoktur Sadece Bilgi İçindir HAberiniz Olsun... bilgi için sağol ;)
turbokinq Gökhan formalar süper geçen senede seninkileri kullanıyodum bu senede tsl nin tadı senle geldi seni kutlarım başarılarının devamını dilerim
BLACK EAGLE5 Gökhancım biliyorum istek almıyorsun ama bir ara müsait olunca Beşiktaş'ımızın siyah beyaz enine çizgili formasının minikiti yaparsan çok sevnirim.Kolay gelsin kardeşim :)
god_cards_67 Fontların resimlerine sağ tıkladığım zaman farklı kaydet seçeneği çıkmıyor. Bunun nedeni ne olabilir?
aemreb fotoğrafın işaretlenmiyor olabilir internet tarayıcında problem olabilir java programında problem olabilir (detaylı olarak başkası anlatırsa daha iyi olur)
EMREAY95 beyler bende çok forma yaptım ama nasıl verecem bilmiyorum es es e bile yaptım galatasaray7 turuncu yaptım çook forma yaptım en az30 nasıl verebiliirim
prates bunların hepsını rar la snra rapidshare gır gz at de radan uplad yap lur heralde zaten sana lınkını de werecek bu benım kendı grusum
uA_Hell arkadaşlar Galatasaray'ın turuncu formasını nasıl bulabilirim ? ve nasıl yükleyebilirim oyuna ?