zffb Teşekkürler Fenerbahçe formaları çok lazımdı hepsi çokta güzel olmuş birde kaleci formaları olsaydı..?
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: zffb Teşekkürler Fenerbahçe formaları çok lazımdı hepsi çokta güzel olmuş birde kaleci formaları olsaydı..? kaleci formaları zaten var dikkatli bakarsan önceki sayfalarda mevcut.
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: OnRhN gökhan abi türkiye milli takımının formalarını yapacak mısın?? oyundakiler çok iyi yapılmış o yüzden gerek duymuyorum.
Fatih Yilmaz fenerbahçe formalarının minikitlerinide yaparsan çok sevinirim bide yazı fontu:)çok şeymi istedim bilmiyorum ama hiç bir yerde yok
Fatih Yilmaz arkadaşım galiba 24. sayfadan bahsediyorsun ama orda Fenerbahçe yazı fontunun altı boş sadece beşiktaş ve galatasarayınkiler görünüyor ayrıca bayrak formanın mini kiti yok tekrar 33 sayfayı gezdim sen dedikten sonra acaba atladımmı diye ama yok neon formanınki var ama o lazım değil başka bir yerde aradıklarım varda yazarsan sevinirim
OnRhN gökhan abi formalara bakarken bişi dikkatimi çekti: Kaleci formalarının minikiti var bu minikitler herhangi bi yerde işe yarıyomu ogrenmek istedim
aemreb bütün formalarını,minikitlerini,numara fontlarını tek tek ekledim hepsi çok süper ellerine sağlık gökhan abi ;)
darkleprechaun Orjinal Mesajı Yazan: QazQwer arkadaşım galatasarayın formaları da var fenerbahçenin ve Beşiktaş'ın kaleci formaları olmasına rağmen bir tek Galatasaray'ın 'kaleci forması' yok belki wicked game ondan bahsediyordur...