AmAstasiA Taktik için sağol.Fakat daha önce bana attığın için indirmeyeceğim:D:D Bu arada ss yokmu meraklandım :p
FACEST öncelikle ben bu takımla ılk sene dahıl olmak uzere hersene sampıyon oldum.ılk sene sampıyonlar lıgınde yarı fınal yasadım dıger senelerde her kupayı goturdum. 4-4-1-1 oynadım genelde. ve amc olarak silva costuda costu:)yenık duruma gectıgımde çift forvet artı silva ya gectım.ek olarak forvete ılk yıl dırek vagner love yi aldım.60 tan sonra oyuna sokupta 18 gol attıgını belırtmek ısterım. zigic i ise hıc ama hıc kullanmadım.anca kupa maclarında:)morientes ı cok kullandım.ek olarak defansın gobegındede bıraz sorun var kımı zamanlar albıol ü gobege cektım.bır transfer yapılırsa il yıl daha rahat sampıyon olunabılır.ek olarak cok zevklı bır takım oldugunu soylemelıyım.kaledede banko canizares özellikle ilk 2 yıl:)
Heisenberg Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar Hiç beklemediğimiz bir maçtan mağlubiyetle ayrıldık. açıkçası çok şaşırdım bu skora..
Venom **Bak bak bak, taktiği yayınlamana izin verdim mi, bir sorsaydın iyi olurdu ama madem yayınlamışsın ne yapalım...**
Heisenberg Arada bir böyle sonuçlar oluyor.. Zorda olsa bu maçı aldık.. Bu aralar çok puan kaybı yaşıyoruz.. Espanyol maçını kayıpsız atlattık. Copa Del Rey Yarı Final ilk maçı Rövanş maçını kaybetmemize rağmen
Heisenberg Orjinal Mesajı Yazan: KeBaPeR Resimler gözükmüyor bende. Tekrar koyar mısın? Ya heralde sende bi sorun var arkaşa sordum resimler gözüküyormu diye gözüküyor dedi ayrıca ben diğer bilgisayarımdanda girdim gözüküyordu resimlerde sorun yok ama bidaha yeniliyim senin için..
Cemil KAYA **ahmet genel anlamda maçların yıne çok guzel arada bazı maçlarda teklemıssın bu dayet doğal zaten**
AmAstasiA Ahmet güzel maçlar çıkarıyosun tebrikler umarım bu kaybettiğin puanların hıncını şampiyon olarak çıkarırsın :D:D
crdsa İyi gidiyorsun, arada puan kayıpları oluyor ama normal zaten. Yalnız daha iyisini bekliyoruz senden :)
Heisenberg Orjinal Mesajı Yazan: Venom Forvete bas parayı al Agüero'yu, sağ beke de Rafinha... Abi bende öyle düşünüyorum eğer bu sezon sonu iyi bir bütçe verilirse 1-2 yıldız katmak istiyorum kadroma..
adu DMC/MC'ye Veloso eğer transfer olmamışsa bir takıma al bence. Albelda, Baraja gibi isimleride yollarsın yaşları da ilerlemiştir. Sunny'de dönecek zaten alternatifin olur, bu benim görüşüm tabii.
Heisenberg Veloso aklıma gelmedi değil ama teklifde yaptım hatta 40 a kadar yükseldim kabül etmediler..
Venom Orjinal Mesajı Yazan: adu DMC/MC'ye Veloso eğer transfer olmamışsa bir takıma al bence. Albelda, Baraja gibi isimleride yollarsın yaşları da ilerlemiştir. Sunny'de dönecek zaten alternatifin olur, bu benim görüşüm tabii. Albelda biraz idare eder de, Baraja'yı direk şutla Mestalla'ya :) Benim kurduğum kadro bu, Zigic yerine Villa olacak, sakattı da:)