AmAstasiA Valla çok iyi gidiosun ama agüeroyla eto'o yu tutamamışsın büyük takımlara karşı biraz daha defansına önem ver derim ben:D:D
Heisenberg Barça malubiyetinden sora takım moral buldu Villareal hızımızı kesemedi Kolay kazanabilceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrıldık iş evimizdeki rövanş maçına kaldı Az gollü bol pozisyonlu bir maç oldu ve gülen taraf biz olduk
adu Orta saha futbolcuların forvet oyuncularında daha çok gol atıyor:) Aldığın sonuçlar iyi umarım böyle devam edersin.
AmAstasiA Gerçekten güzel sonuçlar ahmet tebrikler fakat büyük takımlara karşı gol sıkıntısı çekiyosun sanırsam:)
Heisenberg Orjinal Mesajı Yazan: AmAstasiA Gerçekten güzel sonuçlar ahmet tebrikler fakat büyük takımlara karşı gol sıkıntısı çekiyosun sanırsam:) Yok canım gol sıkıntısı yok takımda her takıma gol atıyoruz şu ana kadar yanılmıyorsam gol atmadığım maç yok
AmAstasiA Ya o anlamda değil yanlış söledim pardon yani gol atıyosunda yiyosunda aynı anda onu sölemek istedim:D:D Kazandığın real madridden başka büyük takım yok sanırsam 4-5 maç yaptın sadece real madride kazandın sanırım tabi :D:D
Heisenberg Yasin abi sölemişti çok gol atar çokta yersin diye ama olsun sorun değil saten büyük takım dediğin bi Villarreal var onu yendim 2 kere R.madrıd var ligde yendik kupada eledim bi Barça'ya yenildim okadar..
AmAstasiA Doğru sölemişti unuttum onu pardon neyse hep lig ssleri koyuyosun avrupa noldu yokmu avrupada maçç??:D:D
sin01 Başarılı sonuçlar alıyorsun.Takip etmeye çalıştıgım kariyerlerden biride seninkisi.Herşeyin umdugun gibi olmasını isterim sonuçta emegin var bu işte.Pander in performansından memnunmusun?
Heisenberg Orjinal Mesajı Yazan: AmAstasiA Doğru sölemişti unuttum onu pardon neyse hep lig ssleri koyuyosun avrupa noldu yokmu avrupada maçç??:D:D Bu sene avrupaya gitmiyor takım.. Orjinal Mesajı Yazan: sin01 Başarılı sonuçlar alıyorsun.Takip etmeye çalıştıgım kariyerlerden biride seninkisi.Herşeyin umdugun gibi olmasını isterim sonuçta emegin var bu işte.Pander in performansından memnunmusun? Teşekkürler yorumun için . evet Pander'den memnunum görevini yerine getiriyor.. Açıkçası takımın genel performansı beni memnun ediyor saten ama takımda en büyük patlamayı Albiol yaptı büyük kulüpler peşinde..
Heisenberg Albiol'ü eğer şampiyon olursam ki böyle gidersem olurum ama işler yolunda gitmedi şampiyon olamadım gönderirim çünkü oda gitmek isterse şampiyon olursam istemez diye düşünüyorum. Ama alternatifi var tabiki onun yerine Kompany, Breno, Ezeguel Garay ilk düşüneceğim oyuncular
Matias Ariel Fernandez Kariyerinde başarılar rica etsem taktiğini upload layıp bana atabilirmisin linkini pm den..Umarım şampiyon olursun..tekrar başarılar..
Heisenberg Bu aralar taktiğimi pek bi istiyen var yalnız taktik benim değil Yasin abinindir onada teşekkür ediyoruz taktik için..
sin01 Bence sen taktiğini buraya upload edersen daha iyi olur gibi görünüyor.Çünkü bu sonuçlarla herkezin ilgisini çekecektir taktik benimde ilgimi çekti tabiki.Tabi bu taktik için Yasin yada yasin abi ne demem gerekir bilmiyorum :)ve boys of hell kardesime şimdiden teşekkür ediyorum,bana başarılı,bol gollü,zevkli bir kariyer izlettikleri için.
Heisenberg Taktiği buradan indirebilirsiniz... Not: Taktik Yasin abinindir kendisine teşekkür ederiz..