Elano_Blumer9 Orjinal Mesajı Yazan: h.tarik_06 bende oynuorm süper.. türkiye milli takımında 10 numara. newcastle de 20 numara. her yıl 40-50 gol atıorm.. toplam gol 300lerde. btun kupaları altın ayakkabıları fln aldm. sence böyle oyun dahamı zevkli oluyor...şimdi sen seviniyorsundur golatınca birde...:D:D:D
besiktask45 bnce süper bi mod oyunu belkide bunu düsünpde aldim hemde 2 kere aldim pc ve ps2 ama sunu sölemis olayim ps 2 de be a legend milli takima cagrilmiosun ve para almiosun daha kötü grafik var yani demek istedigim ps 2 oyununu gercekten hic begenmedim ama pcde gercekci grafik ve baska gercekci olan oyanis tarzlari var mesela sut cekisi fln kalecinin reflexleri gercekten süper bi oyun herkesin oyanamasi lazim pes 2009u ama pc icin ;) (reklam gibi oldu yaa):D
h.tarik_06 Orjinal Mesajı Yazan: Cassio_Lincoln10 Orjinal Mesajı Yazan: h.tarik_06 bende oynuorm süper.. türkiye milli takımında 10 numara. newcastle de 20 numara. her yıl 40-50 gol atıorm.. toplam gol 300lerde. btun kupaları altın ayakkabıları fln aldm. sence böyle oyun dahamı zevkli oluyor...şimdi sen seviniyorsundur golatınca birde...:D:D:D bn top playerde açtım çok zor oluo maçlar da gol olmuodu .. gol atmak daha güzel
kuvvetmira_ yha arkdaşlar ben birisinin legendini indidim savin içine attım milanda oynuyordu daha sonra hiç mac yapmadan madride transfer oldum ilk macın 2. yarısında oca oyuna aldı ama küt diye hata geldi runtime error diye daha sonra oyunu kapayıp tekrar actım yine hoca oyuna alınca hata verdi.....:S
Degeon Orjinal Mesajı Yazan: resul6767 yha arkdaşlar ben birisinin legendini indidim savin içine attım milanda oynuyordu daha sonra hiç mac yapmadan madride transfer oldum ilk macın 2. yarısında oca oyuna aldı ama küt diye hata geldi runtime error diye daha sonra oyunu kapayıp tekrar actım yine hoca oyuna alınca hata verdi.....:S Tamam da bunu niye buraya yazıyon?
kuvvetmira_ Orjinal Mesajı Yazan: Legend Boy Orjinal Mesajı Yazan: resul6767 yha arkdaşlar ben birisinin legendini indidim savin içine attım milanda oynuyordu daha sonra hiç mac yapmadan madride transfer oldum ilk macın 2. yarısında oca oyuna aldı ama küt diye hata geldi runtime error diye daha sonra oyunu kapayıp tekrar actım yine hoca oyuna alınca hata verdi.....:S Tamam da bunu niye buraya yazıyon? nereye yazacagımı sana mı sormam lazım ayrıca yanlış yere yazdıysam dogrusunu soyle oraya yazyım....
sinanberksaglam Orjinal Mesajı Yazan: KeBaPeR PES ile FIFA arasında bu sene çok sıkı bir rekabet olacak. Ama şunu söylemeliyim ki grafik ve oyun detayları konusunda PES bu sene çok iyi. katılıyorum hakikaten
uA Berks Orjinal Mesajı Yazan: h.tarik_06 bende oynuorm süper.. türkiye milli takımında 10 numara. newcastle de 20 numara. her yıl 40-50 gol atıorm.. toplam gol 300lerde. btun kupaları altın ayakkabıları fln aldm. ayarı çok koLay yaptıysan aLmışsınır kardeşim :D h.tarik_06 Orjinal Mesajı Yazan: sullo Orjinal Mesajı Yazan: h.tarik_06 bende oynuorm süper.. türkiye milli takımında 10 numara. newcastle de 20 numara. her yıl 40-50 gol atıorm.. toplam gol 300lerde. btun kupaları altın ayakkabıları fln aldm. sie :D kardeşim.. aferin sana.. sie .. derken ??? mesut28 millet benim bu Be a Legend de 1.5 sezon sonra hata veriyo neden acaba bi fikri olan varmı lincoln_1309 Yha bana hep antreman yaptırıyoLar.MaçLara seçiLmiorum neden?ßiLen war mı? bugra1c ben yaşlanana kadar beşiktaşta oynamak amacıyla başladım oyuna zorla zorla ilk maçtan sonra beşiktaşa transfer oldum..3 sezon oynadım 21 yaşımda beni yolladılar :@ o yüzden iyi takımlardan gelen teklifleri kabul edin. şu an villerealdeim ve villa yı blokladım :D her maç ilk 11 deyim.. teknik direktörvillaya acıyınca sağ kanata alıo bazen :D:D çok zevkli yyaaaa Hoqier4 AS ROMA' da Başladım DEvre Arasında AC MILAN' a Transfer oldum ve 2. sezonumu AC MILAN' da geçiriyorum İngilizlerden(Man. Utd., LiverP., Chelsea, Arsenal...) teklif gelirse hiç düşünmeden giderim. Oyuna başladığımda fiyatım 150p' idi şimdi 950p... GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN... RMC07 bayadır oynuorm 31 yaşına geldim manu dayım ve çok çalkantılı bir kariyerim oldu :D :D 3CL 1uefa 1 dünya kupası ve birazda lig şampiyonluğum var oynadığım zorluk top player. altın ayakkabılar fln da var... RMC07 buda benim dünya kupası zaferim. kupayı kaldıran benim :D lionstone Arkadaşlar Hagi'ye olan özlemim nedeniyle Hagi karakteri oluşturdum. Şuan 28 yaşında seslendirmeside uyuyor ismine yakışan hadji adlı seslendirmeyi seçtim. Fotolar ve save dosyası içinde . Save dosyasını oyununuza yükleyerek direkt oyuna girebilirsiniz http://rapidshare.com/files/200098342/Yeni_Klasoer.rar.html cagatayersoy ben nasıl oynancagını cozemedım bu be come nin sadece antreman macı var neden normal takımda oynayamıyosun hakannn1907 kendımı geliştirmen,hocanın gözüne girmen lazım antremanlarda « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
h.tarik_06 Orjinal Mesajı Yazan: sullo Orjinal Mesajı Yazan: h.tarik_06 bende oynuorm süper.. türkiye milli takımında 10 numara. newcastle de 20 numara. her yıl 40-50 gol atıorm.. toplam gol 300lerde. btun kupaları altın ayakkabıları fln aldm. sie :D kardeşim.. aferin sana.. sie .. derken ???
bugra1c ben yaşlanana kadar beşiktaşta oynamak amacıyla başladım oyuna zorla zorla ilk maçtan sonra beşiktaşa transfer oldum..3 sezon oynadım 21 yaşımda beni yolladılar :@ o yüzden iyi takımlardan gelen teklifleri kabul edin. şu an villerealdeim ve villa yı blokladım :D her maç ilk 11 deyim.. teknik direktörvillaya acıyınca sağ kanata alıo bazen :D:D çok zevkli yyaaaa
Hoqier4 AS ROMA' da Başladım DEvre Arasında AC MILAN' a Transfer oldum ve 2. sezonumu AC MILAN' da geçiriyorum İngilizlerden(Man. Utd., LiverP., Chelsea, Arsenal...) teklif gelirse hiç düşünmeden giderim. Oyuna başladığımda fiyatım 150p' idi şimdi 950p... GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN...
RMC07 bayadır oynuorm 31 yaşına geldim manu dayım ve çok çalkantılı bir kariyerim oldu :D :D 3CL 1uefa 1 dünya kupası ve birazda lig şampiyonluğum var oynadığım zorluk top player. altın ayakkabılar fln da var...
lionstone Arkadaşlar Hagi'ye olan özlemim nedeniyle Hagi karakteri oluşturdum. Şuan 28 yaşında seslendirmeside uyuyor ismine yakışan hadji adlı seslendirmeyi seçtim. Fotolar ve save dosyası içinde . Save dosyasını oyununuza yükleyerek direkt oyuna girebilirsiniz http://rapidshare.com/files/200098342/Yeni_Klasoer.rar.html
cagatayersoy ben nasıl oynancagını cozemedım bu be come nin sadece antreman macı var neden normal takımda oynayamıyosun