Orjinal Mesajı Yazan: atalay83
Arkadaşlar Become A Legend Mod oyuncularına bir kaç tavsiyem var!
*Eğer Teknik direkötrünüzün gözüne girmek istiyorsanız mutlaka auto movie özelliğini kullanın (LT) tuşu eğer bu özelliği kullanırsanız oyuncunuz hep kendi mevkisinde dolaşır,ofsaytta ise kaçar boş alanlara hareket eder,böylelikle koşu yolunuza çok top atılır.
*Maç içerisinde her topka zıplamayın,sürekli pres yaparak sağa sola koşarak sadece kendinizi yorarsınız.
*Gol atmanız önemli ancak,başlangıçtaki dandik özellikleriniz ile gol atmanız biraz zor olacağından pas ve asiste yönelin maç boyunca toplam ayağınıza 3 veya 5 top değecektir (maç sonu takım arkadaşların istatistiklerine bakarsanız onlarda topla aynı oranda buluşmuş olacağını göürüsüünüz)ancak gelen topları olumlu kullanırsanız rating'iniz en az 6,5 olacak ve bir kaç maç içinde as yedeklere geçecek ve oradanda ver elini 18 diyeceksiniz.(Top player için geçerlidir,diğeri zaten çzocuk oyuncağı.)
*Özelliklerinizin daha hızlı yükselmesi için maç yapmanız ve kuvvetlendirme bölümündeki barları iyi ayarlamanız gerekmektedir,size tavsiyem 5-6 hafta speed'inizi yine 5-6 hafta driblinginizi ve ikisini birden yükseltin ve artışı seyredin.
*Birde her önünüze gelen teklifi onaylamayın,bir takımda en az 1 sezon geçirin.
*Gideceğiniz takım küçük olursa forma bulma şansınız artar ancak gol atma şansızınız azalır.(Valladolidde 2 sezon oynadım ama doğru dürüst pas alamadım ama Deportivo tek forvet oynuyor ve orta sahası kuvvetli bu nedenle çok iyi paslar aldım.Arshavin ve Mista ile iyi anlaşıyorduk:)))
Pes bir futbol oyunu değil,bir futbol SİMULATORUDUR.