Neo Arka arkaya mesaj göndermek yerine alıntıları bir mesajda toplayıp altına cevaplandırmalarınızı yapabilirsiniz. Bir kaç sayfadır takip ediyorum bu tip mesajlarınızı lütfen buna dikkat edin.
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: Neo Arka arkaya mesaj göndermek yerine alıntıları bir mesajda toplayıp altına cevaplandırmalarınızı yapabilirsiniz. Bir kaç sayfadır takip ediyorum bu tip mesajlarınızı lütfen buna dikkat edin. Elimden Geldiğince Çaba Gösteriyorum. Yine de Uyarı İçin Sağol. Özel Mesajdan Sorum Olmuştu. Yanıtlarsan Sevinirim.
OcToPuS_09 Serkut, bişey sorcam sana!! Yamayı kurdum herşey oldu ama Avrupa Ligi(=Master Lig)nde oyuncular normal maç yaparken ki gücende değil...:S Yamayı yanlış mı kurmuşum acaba??
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: batiss Serkut, bişey sorcam sana!! Yamayı kurdum herşey oldu ama Avrupa Ligi(=Master Lig)nde oyuncular normal maç yaparken ki gücende değil...:S Yamayı yanlış mı kurmuşum acaba?? Hayır, Her Yamada O Öyle. Hamachide Zannedersem İki Oyuncuda da 2009 Yaması Varsa Yapılıyor. Yoksa Yapılmıyor. Avrypa Ligi'nde (Master Lig) Normal Oyuncu Güçleri Çıkar. Doğru Kurmuşsun Bir Sorun Yok.
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: Ronaldinho3458 yama için teşekkürler ben mehmet Önemli Değil Kardeş, Elimden Geldiğince Yaptım.
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: caner.ky taraftar sesleri hani olcakdı :mad: Dosya Sistemi Uymuyor. Bjk'ye Ne Koyarsam GS ve FB'de de O Taraftar Sesi Çıkıyor. Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Daha İyi Diyenler Olduğu İçin Olmadı. Taraftar Sessiz Oynayamıyorsan İndirme Seni Zorlayan Yok.
slymnzrl usta optıon fıles ı pes e uyguladımuymadı pes 4 ıcın bu yamada gereklı degısıklıgı yapabılırmısın
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: slymnzrl usta optıon fıles ı pes e uyguladımuymadı pes 4 ıcın bu yamada gereklı degısıklıgı yapabılırmısın Sadece Option File mi Olmadı? Option File Uydurulabilir. Zannedersem e_sound'da da Birkaç Birşey Eksik Oluyor. Onu da Zaten PES4'ün Türkçe Spikeri Var. Ordab Haledersin. Ama Bu Yama Zaten Birtek WE8 İçin Çıktı. Burasıda WE8 Bölümü Zaten. Neyse Yaparız Bişiler.
Uakaan Arkadaşlar sizden birşey isteyeceğim we8 için bank asya 1.lig yaması yapan,bulan veya yapmayı düşünen varsa haber verirse sevinirim bu yamayı çok istiyorum.
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: Uakaan Arkadaşlar sizden birşey isteyeceğim we8 için bank asya 1.lig yaması yapan,bulan veya yapmayı düşünen varsa haber verirse sevinirim bu yamayı çok istiyorum. Turkcell Süper Lig Yaması Bile Çıkartılmıyor Sen Bank Asya İstiyorsun. Bu Dönemde Winning Eleven 8 Yaması Yapan Yok. Devir PES6 Devri PES2008'de Daha Yeni. Bir Ben Yapıyordum Eski Oyunlara. Onuda Bu Yamayla Noktaladım. WE9'a Bir Çalışmamız Var. Ondan Sonra PES6 ve PES 2008'i Atlayıp Direkt PES2009'a Yama Yapmaya Başlayacağım...
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: aaabbbb o birsey degil yaw oyle birden acıldı ekran bende o tuslara bastım oyle gitti :D Hiç Yazmamaktan İyidir...