Sorax Orjinal Mesajı Yazan: coskun82 Ellerine sağlık kardes.. Afiyet Olsun Dicem Uymaz :D İyi Eğlenceler...
c33kyboy eyvallah sağol bende formalar oldu spiker oldu ondan sonra türkçe var görüntü falan değişti güzel ama kadrolar hala aynı ve takım isimleri saçma sapan hala yardım lütfen
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: osmanakca nasıl yapcaz Sana Hiç Yardımcı Olmam Kardeşim. Kendin Yapabiliyorsan Yap. Forumda Ne Cevaplar Yazdığını Herkes Biliyor. Hala Ban Yememene Şaşırdım. Demekki Kurallara Uygun Bir Hakaretti.
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: c33ky_boy eyvallah sağol bende formalar oldu spiker oldu ondan sonra türkçe var görüntü falan değişti güzel ama kadrolar hala aynı ve takım isimleri saçma sapan hala yardım lütfen Yani Kardeş Klasörler Haricinde 'KONAMI32...' Adında Bir Kayıt Dosyasını Eklememişsin. veya Yanlış Eklemişsin. 2 Tane Save KlasörlüOyun Olmalı Sende. İkisine de Yapıştır... Videolu Anlatımdakileri Eksik Yapmadığından Emin Ol.
c33kyboy önceden yüklediğim yamalardandı sanırım sorun oyunu silip tekrar yükledim ondan sonra da anlatımdakileri yaptım tekrar oldu beklediğimize değciğeni düşünüyodum ama beklediğimden de çok değdi süper bişi olmuş emeğine eline ağzına yüzüne sağlık :D
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: c33ky_boy önceden yüklediğim yamalardandı sanırım sorun oyunu silip tekrar yükledim ondan sonra da anlatımdakileri yaptım tekrar oldu beklediğimize değciğeni düşünüyodum ama beklediğimden de çok değdi süper bişi olmuş emeğine eline ağzına yüzüne sağlık :D O Kadar Beklettiysek Karşılığını da Böyle Veririz...
karakartal_5454 bn yukledım super olmus ellerıne saglık ama sen cıkartıyon yha vıdeoda onu cıkartılms sekılde atıncada calısıyo ama olede cok yer kaplıyo 800 mb
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: cnrfb biri bana nasıl yamayı kuruyosun neyi nereye koyuyosun söyler misiniz videolu anlatım inmiyoda Gerçekten de Videolu Anlatımsız Yapılmaz. Bir İki Ufak Detay Var. 2 Kişiye Anlatmaya Kalktım Deli Ettiler. Herkes İndirebiliyor...
Sorax Orjinal Mesajı Yazan: karakartal_5454 bn yukledım super olmus ellerıne saglık ama sen cıkartıyon yha vıdeoda onu cıkartılms sekılde atıncada calısıyo ama olede cok yer kaplıyo 800 mb Sağol Kardeş. Ortalıkta Bir Sürü; Sahte, Amatörce Yapılmış 2009 Yamaları Varken, Ben de Adam Akıllı Birşey Yapayım Dedim.