star_ua_kewell **Arkadaşım defansa ze roberto olmaz ernst olmaz carlos hiç olmaz o nasıl bir kadro :D**
yasinmutti Arkadaş acemi galiba:) oyuncunu profilinden mevkilere tıkla ordan oyuncunun hangi mevkide oynatıcagına bakabilrsin:)
adu Gol attığında Rafinha ve Rakitic'i ön liberoya, Farfan'ı AMC'ye mi çekiyorsun? Eminim çok verim alıyorsundur.
Xavi Hernandez Orjinal Mesajı Yazan: yasinmutti Arkadaş acemi galiba:) oyuncunu profilinden mevkilere tıkla ordan oyuncunun hangi mevkide oynatıcagına bakabilrsin:) Biliyorum
Matias Fernandes bence de kodro secimini bas antrenörüne sor taktiğini de düzelt.burdan bakabilirsin taktiklere: taktik
Degeon Orjinal Mesajı Yazan: Venom Takımın adını doğru yazmakla başlasan işe... Ayrıca o taktik ne, Ze Roberto ve Kobiashvili stoper, Rafinha ortasaha, Rakitic kanatta; böyle oynamayı düşünmüyorsun herhalde. kesinlikle
Heisenberg Takım seçimi iyi Schalke 04 sevdiğim kulüplerden biri. Bu takımın altında Skibbe gibi ezilme taktiğini iyi kur..
Xavi Hernandez Orjinal Mesajı Yazan: Legend_Boy Orjinal Mesajı Yazan: Venom Takımın adını doğru yazmakla başlasan işe... Ayrıca o taktik ne, Ze Roberto ve Kobiashvili stoper, Rafinha ortasaha, Rakitic kanatta; böyle oynamayı düşünmüyorsun herhalde. kesinlikle taktiği yanlış gönderdim
Xavi Hernandez Orjinal Mesajı Yazan: BoysOfHell_41 Takım seçimi iyi Schalke 04 sevdiğim kulüplerden biri. Bu takımın altında Skibbe gibi ezilme taktiğini iyi kur.. gönderdiyorum gerçeği:d
Venom Bordon'u DC ye, Koviashvili veya Ernst'i MC'ye koy. Rakitic'i AMC'ye Farfan'ı AML'ye koy. Kaleye Neuer'i koy.
adu Ya bu DC oyuncuları ile ne alıp veremediğin var. Bordon ve mota'yı hayatında oynamadıkları yerlere koyuyorsun. Rakitic AML, Neuer yedek hiç mi bilmiyorsun kimin nerde oynadığını.