Xavi Hernandez Takımdan Andreas Müller'in şok istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna, fotbola yeni başlayan Mustafa İstanbul oturuyor: Stadımız: Takımın Yıldızları: Kevin Kuranyi: Halil Altıntop: Ivan Rakitic: Rafinha:
Venom Takımın adını doğru yazmakla başlasan işe... Ayrıca o taktik ne, Ze Roberto ve Kobiashvili stoper, Rafinha ortasaha, Rakitic kanatta; böyle oynamayı düşünmüyorsun herhalde.
Xavi Hernandez Orjinal Mesajı Yazan: Venom Takımın adını doğru yazmakla başlasan işe... Ayrıca o taktik ne, Ze Roberto ve Kobiashvili stoper, Rafinha ortasaha, Rakitic kanatta; böyle oynamayı düşünmüyorsun herhalde. taktiğim bu olcak ama oyuncuları yanlış dizdim. Oyuncuları da yerlerine koyacağım
Xavi Hernandez Orjinal Mesajı Yazan: lacivert07 başarılar da o taktikle çok gol yemezmsin? cok gol pozisyonuna giriliyor.golü atınca baska bir taktige geciyorum:)
Xavi Hernandez Orjinal Mesajı Yazan: Venom Ya lütfen, Schalke 04 ya... Shalke de neymiş baslık nasıl degiştirilir?
Venom Konunun sağ altında Moderasyon var, oradan değiştirebilirsin. Trabzonspor'a evinde 7 şut çekmişsin, onların 32 şutuna karşı. Bu taktikle yürümez bu takım.
Xavi Hernandez Orjinal Mesajı Yazan: Venom Konunun sağ altında Moderasyon var, oradan değiştirebilirsin. Trabzonspor'a evinde 7 şut çekmişsin, onların 32 şutuna karşı. Bu taktikle yürümez bu takım. bulamadım yok öyle bir şey