RoNaL39 **10 numara bir çalışma olmuş, peki oyuna her girdiğinde düzenle/yükle yapman gerekiyormu?** he bide fenerin o fosforlu formasını yapabilirmisin?
UtkUguR Oyuna Her Girdiğinde Yükle Yapmak İstemiyorsan PPJoy Olayını Yapmalısın Oda İlk Mesajda Yazıyor ;) O Formayı Update Versiyona Koyabilirim :) Sağolasın :)
RoNaL39 yükledimde yineden ben bi sorim dedim update'di olursa sewinirim, birkaç ayrıntı dışında yama harika -arkaplanlar çıkmıyor('bir tuşa basın' ekranı hariç) diğerleri güncelleme olmamış hali -oyun başlangıç videosu değişmedi eskisi duruyor
ekinci07 öncelikle teşekürler süper olmuş bence yama. ellerine sağlık. uzatmalarda scoreboardda zaman göstergesi ortaya kayıyor. onu nasıl düzeltebiliriz. bu yamaya bi daha uptade çıkaracak mısın hocam.
UtkUguR ronal39; Update'i Tekrar Kurmanı Öneririm. Menülerin Çıkması İçin. Başlangıç Videosunu Yamaya Koymayı Unutmuşum Buyrun; http://rapidshare.com/files/145753396/title.rar Rardan Çıkan Dosyayı c:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/img nin İçine Atınız. ekinci07; Skorbordun Neden Öyle Olduğunu Bende Çözemedim Kusura Bakma :( Hepiniz Sağolun :)
paradox1453 dostum bu olmasa olmuyo ama bu da oyunu etkiliyo ya.. İlk önce aşağıdaki linkten dosyayı indiriyoruz; http://rapidshare.com/files/65806560/PP_Joy.rarDaha sonra indirdiğimiz rar dosyasını bir klasöre çıkartıyoruz. "setup.exe" adlı dosyaya çift tıklıyoruz ve programı kuruyoruz. Programı kurduktan sonra açılan klasör içinde 7-8 tane ".exe" dosyası açılacak. İlk önce "Configure Joystick"i açıyoruz. "Add" diyoruz. En üstteki "Paralel Port" kısmını "Virtual Joystick" olarak değiştiriyoruz ve "Add" diyoruz. Şimdi bilgisayarın sağ alt köşesinde "Yeni Donanım Bulundu" yazacak. Yeni donanımı, indirmiş olduğunuz "PP Joy" klasörünü göstererek tamamlıyoruz. Sağ alt köşede "Yeni Donanım Bulundu" yazınca son bir adım kalıyor. Şimdi "PPJoyKey.exe"yi açıyoruz. En alttan "Load.ini"ye tıklıyoruz ve indirmiş olduğumuz "PP Joy" klasörünün içinde bulunan "Klavyekey.ini" dosyasını seçiyoruz. Close diyoruz. Artık sanal bir joystick oluşturduk. PES 2008'i kurmuş olduğumuz yerden "settings.exe"yi açıyoruz. "Controller" kısmından "Virtual Joystick"i seçiyoruz. Ve "settings.exe"yi kapatıyoruz. Şimdi oyuna giriyoruz. En başta zorluk seviyesini soracak. Zorluk derecesini seçip oyuna girin. Daha sonradan yeniden oyuna girmek istediğinizde göreceksiniz ki zorluk seviyesini seçmenizi istemeyecek. klavyede aynı anda 4 tuşa basamıyosun bu olunca..başka çözüm yokmu
ZolkeTy oyunda pek sorun goremedim bikac eksiklikle onlarda kendi elimle duzeltebilicegim seylerdi, en buyuk eksiklik taraftar renkleri uygun degil.. buna bir cozum bulsan muthis olucak sanirim yada taraftar renklerini kendimiz degistirmemiz icin bir program fln bulsan mesala....
UtkUguR Recoba ---> Panionios Adriano'yu Unutmuşum Kusura Bakma :( Pes'te Normalde Bildiğim Kadarıyla 4 Tuşa Birden Basılmıyor ;) Taraftar Renklerini Halletmeye Çalışacağım ;)
paradox1453 Dostum herşey tamam ama oyuna girince transferler gözükmüo.Anca düzenlemeye girip yükle deyince gözüküo.Başka yolu yok mu bunun....
Sarpus Yama güzel yama yamada bazı eksikler var özellikler tsl'de ki oyuncuların çoğunun yüzü yok bu bence bir eksi bir de hiç tsl stadı yok.
UtkUguR paradox, O Sorunun Kısayolu PPJoy'dur. Yapamıyorsan Yükle Demek Zorundasın. Sağol Sarp. Oyuncuların Yüzlerinin ve Stadların Olması İçin Çok Geniş Bir Ekibe İhtiyaç Var, Tek Kişi Tarafından Yapılınca Ancak Bu Kadar Oluyor.
Ronnix **Ya bi güncelleme yapsan...Yeni bi güncelleme adrianoyu falan koyarsın takım kadrolarını düzeltirsin...**
UtkUguR **Biliyorsunuz Okullar, Dersaneler Başladı. Çok Yoğunum Ama En Kısa Zamanda Yapmaya Çalışırım.**
RoNaL39 dediğin gibi updateyi tekrar yükledim ama olmadı, arkaplanlara nasıl resim yükelniyor onu anlatsan aslında benden ona göre kendi beyendiğim resimleri koysam daha güzel olurdu
UtkUguR Onun Bu Konuyla Alakası Yok Kusura Bakma. GGS'yi Çözersen, İstediğin Herşeyi Yaparsın. Update'i Nasıl Yükleyemedin, Yani Tam Olarak Sorun Ne ?