tualtuana kardeş öncelikle teşekkürler.. Yamayı harfiyen kurdum.. PES2009 yazısı çıkıyor ama hata falan vermeden oyundan atıyor..Başka crack falan da denedim olmadı..Nasıl çözebilirim..teşekkürler
tualtuana Orjinal Mesajı Yazan: tualtuana kardeş öncelikle teşekkürler.. Yamayı harfiyen kurdum.. PES2009 yazısı çıkıyor ama hata falan vermeden oyundan atıyor..Başka crack falan da denedim olmadı..Nasıl çözebilirim..teşekkürler Kardeş o sorun güvenlik duvarıyla alakalıymış. Panda ativirüs kitserver değiikliğini tanıtmazsan direkt reddediyor ve kitliyor.. Yama mükemmel 10 üzerinden 10 .. cidden çok teşekkür ederim sağolasın...
UtkUguR İkisini de İndirmen Lazım ki Transferler de Olsun ;) Çünkü Kamera Açısını Düzeltmek İçin Olan da Sadece Ayarların Olduğu Dosya Var.
turan2691 ben ındırme lınklerını bulamadım sitede yok 1. versiyonu arıyorum bulamıyorum adam akıllı verseler ıyı nolacak :@
UtkUguR İşte linkler ! kitserver.rar OF.rar Yamanın rar şifresi: utkugur Yazıyor Orada. İlk Sayfadaki kitserver.rar 'a Tıklıyorsun İndirme Sayfasına Gidiyorsun. Bence Bir Göz Doktoruna Görün ;)
Ks.41 Orjinal Mesajı Yazan: UtkUguR 2 Yamayı Üst Üste Kurduysan ve Hiçbir Sorun Çıkmadıysa Silmene Gerek Yok ;) Ama Daha Kurmadıysan Diğer Yamayı Silmeni Tavsiye Ederim ;) Kruno Lovrek; O Logoları unnamed_8092'den Değiştirebilirsin ;) o logolar için unnamed_8092 yi silmemiz mi gerekiyor ???
turan2691 kusura bakma gormemısım ben sımdı bunu yukledım her dedıgını yaptım ama oyuna gırmeye kalktıgımda pes 2008 exe hata raporu gonder gonderme cıkıyo oyuna gırmıyo bunun ıcın ne yapmalıyım daha onceden turcell superlıg yaması kurulydu o yuzdenmı yapıyokı
UtkUguR Eğer Silersen, Oyunda Hatalı Çıkar İsimler, O Yüzden Böyle Kalsın En İyisi. turan2691; Diğer Yamayı Silip te Bu Yamayı Yüklemelisin ;)