By.Ekim Arkadaşlar dalga geçer gibi konuşuyosunuz ama 5 grup her grupta en az 11 takım buda 55 takım demek her gün 1 takım yapsak(formaları,logoları,bannerler vs.) toplam 55 gün olur.Ama biz elimizden geldiğince erken bitirmeye çalışıyoruz..
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Arkadaşlar dalga geçer gibi konuşuyosunuz ama 5 grup her grupta en az 11 takım buda 55 takım demek her gün 1 takım yapsak(formaları,logoları,bannerler vs.) toplam 55 gün olur.Ama biz elimizden geldiğince erken bitirmeye çalışıyoruz.. Kimse dalga geçmiyor ki istiyorsanız yardım edelim.
By.Ekim Hayır seni kastetmedim burak abi..Gülerek çok komik bişey gibi konuşuyolarda.Sanki çok kolay bişi 2 kişi 55 takım yapıyoz..:mad:
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Hayır seni kastetmedim burak abi..Gülerek çok komik bişey gibi konuşuyolarda.Sanki çok kolay bişi 2 kişi 55 takım yapıyoz..:mad: Sonuçta siz de haklısınız.İşiniz çok zor.Lütfen arkadaşlar cümleden sonra smiley kullanmayalım.
uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Hayır seni kastetmedim burak abi..Gülerek çok komik bişey gibi konuşuyolarda.Sanki çok kolay bişi 2 kişi 55 takım yapıyoz..:mad: Glb Bana Kızıyorsun Ben Diyorum Yardım Edeyim Gerek Yok Diyorsunuz Çok Yakındaymış Dyince Biz Suçlu Oluyoruz... Tamam Bir Şey Demeyiz..
buraklk [QUOTE=uAYDIN09 Glb Bana Kızıyorsun Ben Diyorum Yardım Edeyim Gerek Yok Diyorsunuz Çok Yakındaymış Dyince Biz Suçlu Oluyoruz... Tamam Bir Şey Demeyiz.. Aydın abi sana birşey demiyor.Önceki sayfalar da gülme smiley kullanıyorlar.Sen de kullanınca patlama oldu.