By.Ekim Buyrun Yimpaş Yozgatspor antreman ss'leri: Not: Neden antreman derseniz takım olduğu anda size ss vermek gayretinde olduğumuz için forma yapılmasını beklemeden veriyoruz.Yarında maç içindeki ss'ler gelecek..
uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: D1EH4RD tarih vermek kolay değil çünkü 2 kişi yapıyoruz bütün takımları o yüzden pek belli olmaz Hmm O Zaman Bana Takımların Kadrolarını Falan Atın Benim De Çorbada Tuzum Olsun Profilimden MSN'imi Alın
metinoktay95 trasnferleri yaparım oyuna eğer benide aranıza alırsanız alırsanız ya özel mesaj yollayın yada msnnem girhannn_95@hotmail.com
uAYDIN09 Bni Okumadınız Glb Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Hmm O Zaman Bana Takımların Kadrolarını Falan Atın Benim De Çorbada Tuzum Olsun Profilimden MSN'imi Alın Böyle Çok Yavaş Olur
MertCelik çoook yakında arkadaşlar... ;) formaları ben ve UltrAslan_UgrunA arkadaşım yapıyoruz...SÜper olacak bu yama ;)
By.Ekim metinoktay95 bu erken biterse onuda yapabiliriz..Ama bütün takımlar olmaz heralde..Seçtiğimiz takımlar olur..