By.Ekim Evet Aydın Abi haklı facelerden dolayı z_data değişiyor.Z_data'ları koyduğun numaları biliyosan sil öle oyna..;)
No_FeaR_GS ** Stadyumlar olmadıysa bu yamanın anlamı ne bunu bende yaparım stadyum istiyoruz lütfen!**
ezflow nasil bisey bu ya bugün fifa 08 5 defa sildim yeni yapdim hep aynisi oluyo manager modusda ama hangi dataZ silcem bilmiyom
uAYDIN09 FIFA08 i Sil Sonra Yüklemeden önce FIFA08 İn Kurulu Olduğu Yerde Dosyalar Kalıo Onları Da Sil Belgelerimdeki FIFa08 i De Sil Öle Yükle
aybars_23 manager modda oyundan atıyor !!! sadece hazırlık maçları ve turnavalarla idare edecez 09 çıkana kadar artık :>
uAYDIN09 Az Kaldı Sıkın Dişinizi :D Birde CRYSIS WARHEAD Gelio O Çıkar Çıkmaz FIFA08 Sezonumu Kapatıcam Ama Ondan Önce Kardeşimin Okulu Var Yani Benim Sezonun Bitiş Tarihi 8 Eylül
irfan can kurt arkadaşım bendede aynı sorun var managerde ve yeni turnuvada oyun kapanıyor ve daha bir çok yerde bunu yamayı vve oyunu silmeden nasıl halledebilirim? Ayrıca belgelerimde fifa 2008 dosyasını sildim ama sorun devam ediyor...
irfan can kurt Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Başka Yama Var Mı? mhmt in transfer yaması var ama sorun bu yamada.
uAYDIN09 Senin Durumunda Diğeri Gibi Sanırsam Önceden Yamalıydı Sonra Sildin Tekrar Yükledin Ama Sildikten Sonra FIFA08in Bulunduğu Klasörde Yamadan Kalıntılar Kalıo Sen Tekrar Yüklediğinde Tekrar Yamalı Başlıyor Oyunun Sende Yama Yükleyince Atar :)
FIFACI_09 Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Senin Durumunda Diğeri Gibi Sanırsam Önceden Yamalıydı Sonra Sildin Tekrar Yükledin Ama Sildikten Sonra FIFA08in Bulunduğu Klasörde Yamadan Kalıntılar Kalıo Sen Tekrar Yüklediğinde Tekrar Yamalı Başlıyor Oyunun Sende Yama Yükleyince Atar :) bu dediklerinin hepsini yaptım yinede atıyo menejerlikten
FIFACI_09 evet bıraktım b uyamayı ya kendim yapçam yeni yama yada indircem intten ben kaldırdım fifa bozuldu bu sefer harbici hiç açılmıyor bile fiayı kaldır tkrr yükle en iyisi
m_h_m_t Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Arkadaşlar Size Çook Kolaylık Sağlayacak Bir Yama Gökhanka'nın Formalarını Yüklemek İçin Uğraşmıyacaksınız :D Gökhan'dan İzin Aldım Ancak m_h_m_t'in Transferleri İçin İzin Almadım Eğer Karşı Çıkarsa Kaldıracağım Transferleri.. İzni Verdim Gitti:D Sadece Sana Özel:cool:
ozan87 Ben bu yamayı yükledim herşey oldu oyuna girdim menajer moda girdiğimde direkmen oyundan çıktı vede hata raporu verdi neden olabilir?
By.Ekim ozan87 sanırım yamada bir hata olabilir.Aydın Abi gerçekten yamada bir hata var.Son eklentilerle oldu ama.Önceden açılıyodu menajer modu..
FIFACI_09 Menejerlik modu içinuyumlu değil çünkü yama Grafik paketiyle bu yama uyumlu değil menejerlikten atması normal çünkü Grafik paketinde görseller falan çok değişikti ve bu yamada öle değişik hiç graifk paketini yüklemeden deneyin bakın