FIFACI_09 Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Dinle; Masaüstüne Çıkar TR yamayı Sonra data/cmn/fe Deki ing Dosyasını FIFA08in Bulunduğu Klasördeki data/cmn/fe Ye at Uyumlu olur peki saol
uAYDIN09 Hmm Bir Saniye Arkadaşlar Ayarlamaya Çalışıyorum :) Birde Ekim Sen Hangi Yamaları Yükledin? Sırasıyla Yazar Mısın
By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Hmm Bir Saniye Arkadaşlar Ayarlamaya Çalışıyorum :) Birde Ekim Sen Hangi Yamaları Yükledin? Sırasıyla Yazar Mısın Aydın Abi sadece senin verdiğin yamaları yükledim...
ironman_1905 Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Hmm Bir Saniye Arkadaşlar Ayarlamaya Çalışıyorum :) Birde Ekim Sen Hangi Yamaları Yükledin? Sırasıyla Yazar Mısın Aydın Abi sadece senin verdiğin yamaları yükledim... bank asya var mı
aybars_23 **arkadaşlar bi sorum olacak. verilern yamaları stadlar hariç hepsini yükledim hiç bi sorun yok ve muhteşem oldu oyunum. sadece fenerbahçeye eklediğim üçüncü forma oyunda gözükmüyor. fanshop ta da bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim...**
ezflow ja kardes fifa 08 yeni yapdim gene senin yamayi yapdim cmp crationla oyuna giriyom oluyo ama manager modusa girince oyundan atiyo
By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: aybars_23 arkadaşlar bi sorum olacak. verilern yamaları stadlar hariç hepsini yükledim hiç bi sorun yok ve muhteşem oldu oyunum. sadece fenerbahçeye eklediğim üçüncü forma oyunda gözükmüyor. fanshop ta da bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim... Minikit ekledin mi?Eklemediysen ekle öle dene;)
uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: irfan can kurt arkadaşım yama oyuna zarar veriyor Nasıl Kurduğuna Bağlı i Açıkca Anlatsan
uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: ezflow ja kardes fifa 08 yeni yapdim gene senin yamayi yapdim cmp crationla oyuna giriyom oluyo ama manager modusa girince oyundan atiyo Normalde Maç Yapabiliyor Musun?
ezflow yani oyunu cöpe atmisdim yeni yapdim osaman senin yamayi creation osaman fifa fans facler yükledim ama onlan hic alakasi yok diye düsünüyom hep o facleri yapiyom oyundan atmiyo
ezflow ya ben almanyada yasiyorum burda bilgisayarda iyi yazilmiyo ondan benim demek istediyim manager modusa girmek istedim de oyundan atiyo beni ama normal mac oynarken atmiyo