BLACK EAGLE5 valla kardeşim indirip her zamnki CM08 ile yamayı kurdum ama Bank Asya ligi,dünya kulüpleri falan kuruldu ama TSL transferleri formaları falan kesinlikle kurulmadı olmadı birde çok saşma olarak v.manisapor,kasımpaşaspor ve çaykur rize spor Hem TSL hemde Bank Asya liginde yer almaktadır.Ayrıca turnuva moduna girince oyundan atıyor anlayamadım gitti daha önce çok fazla cmp dosyalı yama yükledim hepsi düzgün çalıştı ama bence sen bir güncelleme yapsan iyi olur haberin olsun diye söylüyorum...
uAYDIN09 Arkadaşlar Sorunu Öğrendim Hatayla TSL Yerine Bak Asyayı Atmışım.. Hepinizden Özür Diliyorum... Birazdan Sorunu Halledeceğim Ve Sorun Tamamıyla Çözülecek :)
BERoKoNy Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Emre damar ilk önce emeğe bi saygın olsun.istemiyosan indirme.biraz doğru düzgün konuşmayı öğren.Yok face mace indirme. Aydın Abi bu ne ya 10 satte yüklenmiyo.Ne ekledin.Bide bunda Bank Asya'da var onuda yazsana. Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Abi yama güzel ama eksikleri ne yazıkki çok: 1-Kasımpaşa,Rize,Manisa hem Bank Asya hemde tsl'de var, 2.Kezman hala Fb'de, 3-Hakemle ilgili şeyler yok, 4-Sponsor yok.. kewell cok flood yapıosn haa ss koyucakmısınız yamayla ilgili
By.Ekim Orjinal Mesajı Yazan: BERoKoNy Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Emre damar ilk önce emeğe bi saygın olsun.istemiyosan indirme.biraz doğru düzgün konuşmayı öğren.Yok face mace indirme. Aydın Abi bu ne ya 10 satte yüklenmiyo.Ne ekledin.Bide bunda Bank Asya'da var onuda yazsana. Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Abi yama güzel ama eksikleri ne yazıkki çok: 1-Kasımpaşa,Rize,Manisa hem Bank Asya hemde tsl'de var, 2.Kezman hala Fb'de, 3-Hakemle ilgili şeyler yok, 4-Sponsor yok.. kewell cok flood yapıosn haa ss koyucakmısınız yamayla ilgili Flood için özür dilerim ilk yorumu saygısızlığından dolayı yapmıştım.2.yi kimse yorum yazmıyodu bende yamanın eksiklerini belirttim.yine özür dilerim..
uAYDIN09 Tamam Ekim.. İndirip Deneyen Var Mı? Çünkü Hatalar Benim Takımları Yanlış Takımlar Olarak Ekledin Çünkü TOPLAMA Yamada Artık Ekim'in Dediği Bütün Sorunlar Çözüldü Ama Tek Problem CM08 İle Yüklerken Biraz Daha Beklemeniz Gerekecekk :)
By.Ekim Sonunda oldu Aydın Abi tamam artık herşey güzel dediklerini hepsi var.Çok güzel yama.Muhteşemm.
By.Ekim **Tamam Aydın Abi Yama olmuş daha bişey yapmana gerek yok.Uyumlu stadyum bulursan tamamdır.**