.seRKan. Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 TZL V2 Çıkacak!!! Ayrıca Serkan'ın Bank Asya Daki Formaları Güncelleyecek Bir Eleman Aranıyor Bu yamayı sadece kadro güncelleyerek yayınlaya bilirsin, başka bir değişiklik istemiyorum ancak bu şekilde izin verebilirim.Formaları beğenmeyen kendi sonradan değiştirsin ama değiştirilmiş bi yamayı yayınlamaya izin vermem.
ulutashus Bu yamayı sadece kadro güncelleyerek yayınlaya bilirsin, başka bir değişiklik istemiyorum ancak bu şekilde izin verebilirim.Formaları beğenmeyen kendi sonradan değiştirsin ama değiştirilmiş bi yamayı yayınlamaya izin vermem. Olmassa onu ayrı bir pack olarak yayınlar?
uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: ulutashus Bu yamayı sadece kadro güncelleyerek yayınlaya bilirsin, başka bir değişiklik istemiyorum ancak bu şekilde izin verebilirim.Formaları beğenmeyen kendi sonradan değiştirsin ama değiştirilmiş bi yamayı yayınlamaya izin vermem. Olmassa onu ayrı bir pack olarak yayınlar? ulutashus un Dediği Gibi Ayrı Bir Patch Olarak Yayınlasak
.seRKan. Orjinal Mesajı Yazan: uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: ulutashus ulutashus un Dediği Gibi Ayrı Bir Patch Olarak Yayınlasak Yamayı yapan kişi olarak patch yapılacaksa bunu benim yapmam gerekir başka yerden aldığın dosyaları eklemekle patch olmaz.Dediğim gibi sadece kadroları güncelleyebilirsin onun haricinde bişey eklemeyin ancak yükleyen kişi beğenmediği yerleri kendi pc sinde değiştirip kullanabilir ama yayınlayamaz. By.Ekim O zaman siz yapın...Hem yamanızda güncellenmiş olu..Hemde yardımcı olmuş olursunuz... uAYDIN09 Tamam Serkan... Arkadaşlar Bank Asya'yı Yamaya Eklemiyorum Rest Of World Olacak Ek Olarak... Ayrıca Görünmeyen 3. Formalar'ı Tekrar Ayarladım... 5dk Sonra Hacettepe Güncellemesi + Lige Yeni Gelen Takımlar İle v2.0'ı Çıkartıyorum uAYDIN09 Versiyon 2.0 Çıkmıştır İYİ EĞLENCELER ckr Züpper Ne Diyim??? uAYDIN09 ** Teşekkürler :) ** BLACK EAGLE5 Eline sağlık kardeşim bakalım hemen indirip deniyorum By.Ekim Oley bea:D:D uAYDIN09 Dene :) Yorumların Benim İçin Önemli :) EmReDaMaR41__ face olması lazım By.Ekim Emre damar ilk önce emeğe bi saygın olsun.istemiyosan indirme.biraz doğru düzgün konuşmayı öğren.Yok face mace indirme. Aydın Abi bu ne ya 10 satte yüklenmiyo.Ne ekledin.Bide bunda Bank Asya'da var onuda yazsana. By.Ekim Abi yama güzel ama eksikleri ne yazıkki çok: 1-Kasımpaşa,Rize,Manisa hem Bank Asya hemde tsl'de var, 2.Kezman hala Fb'de, 3-Hakemle ilgili şeyler yok, 4-Sponsor yok.. uAYDIN09 Hmm. Ortam Gerginleşiyor... 1- Face Sonradan Necodan İzin Alınınca EKLENECEK dedim Ve Neco İle Daha Görüşmem Olmadı 2- Ayrıca Rest Of World'ü Toptan Atıyor Sadece Yeni Takımları Değil Ondan Uzun Sürebilir :D By.Ekim Hmm neyse stadlarla beraber iyi bir düzenleme yaparsın:D:D « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
uAYDIN09 Tamam Serkan... Arkadaşlar Bank Asya'yı Yamaya Eklemiyorum Rest Of World Olacak Ek Olarak... Ayrıca Görünmeyen 3. Formalar'ı Tekrar Ayarladım... 5dk Sonra Hacettepe Güncellemesi + Lige Yeni Gelen Takımlar İle v2.0'ı Çıkartıyorum
By.Ekim Emre damar ilk önce emeğe bi saygın olsun.istemiyosan indirme.biraz doğru düzgün konuşmayı öğren.Yok face mace indirme. Aydın Abi bu ne ya 10 satte yüklenmiyo.Ne ekledin.Bide bunda Bank Asya'da var onuda yazsana.
By.Ekim Abi yama güzel ama eksikleri ne yazıkki çok: 1-Kasımpaşa,Rize,Manisa hem Bank Asya hemde tsl'de var, 2.Kezman hala Fb'de, 3-Hakemle ilgili şeyler yok, 4-Sponsor yok..
uAYDIN09 Hmm. Ortam Gerginleşiyor... 1- Face Sonradan Necodan İzin Alınınca EKLENECEK dedim Ve Neco İle Daha Görüşmem Olmadı 2- Ayrıca Rest Of World'ü Toptan Atıyor Sadece Yeni Takımları Değil Ondan Uzun Sürebilir :D