Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905
Orjinal Mesajı Yazan: MateJa
yok size öyle geliyor.. mesala kewell'a bi pozisyonda faul yapılmıştı ama kewell düşmedi bırakmadı koştu gitti gol pozisyonu yarattı.. orda lincoln olsaydı yerdeydi :) yeterince faul veriliyor zaten lincoln'e.. durmadan yere bıraktığı için kendini göze az geliyor.. zaten lincoln'un türkiye geldiğinden beri yaptıkları ortada.. yaptığı bir şey varsa :) neyse uzatmayalım fazla..
Neyini konuşuyorsun daha sezai anlamıyorum.Hakan Balta taç çizgisi üzerinde resmen Mehmet Topuz tarafından biçildi.Maçı beraber izlediğim amcaoğlum,ki kendisi en az sizler kadar F.bahçe taraftarıdır,bu faul falan değil olsa olsa adam öldürmeye teşşebüs diye söylendi.O pozisyona sayın Selçuk Dereli sarı kart bile çıkarmadıktan sonra Lincoln'e yapılan faulleri vermemesine açıkcası çokta şaşırmadım.Lincoln fiziksel olarak zayıf ama bu zayıflığını teknik futboluyla kapatıyor fakat buna ligimizin kasaplarının izin vermeye pek niyeti yok.Saidou bile 4-5 kere Lincoln'e doğru tekmeler savurdu aynı şeyi Hasan'ı savunurken yapamıyor çünkü Hasan'ın neler yapabileceğini biliyor.Lincoln'de Hasan gibi bir iki tanesine yerden kalkıp güçlü dursa bir daha o faulleri yapmayı denemezler.Lincoln'ün yapısının duygusal olması buna neden oluyor..
hakan balta mı ?? yok abi ben metin oktay'dan bahsediodum sen yanlış anlamışsın.. metin oktay diyorum ben..