Orjinal Mesajı Yazan: MateJa
lincoln ölmüş ya.. ölüydü zaten de :) çok sert giriyorlar vs. gibi bahaneler yersiz.. adam ayakta duramıyor.. bayanlar ligine göndermek lazım.. :)
bikere olmadık biyere sataşmasan zaten hayran hayran okuyacam mesajlarını.
ilk yarıyı izledikten sonra acaba ikinci yarıyı izlemesemm idedim.neyse yapıcak bişey yok izliyim dedim.iyikide izlemişim.2. yarıda takımımızda herkez çok iyiydi.servet meira sabri hasan nonda..vsvs meiranın aralara attığı sert düzgün paslar çok iyiydi.bazen gereksiz yapsada bu işi gerçekten atağın hangi yönden başlıyacağına o karar veriyor defanstan paslarıyla.kewell'ın golünden başka yaptığı asistden çok beni etkileyen 2 oyuncuyu ferrari-murat 131 edasıyla geride bırakması çok etkiledi.adamlar neye uğradığını şaşırdı.ortada okadar gzeldiki birde iyi sonuçlansa bükreş 2. maça apayrı hazırlanırdı :)
bazı eksiklerimiz var ama defansta ufak bi meira servet uyumsuzluğu, nondanın ortadan gelişen ataklarda çok çok etkisiz kalması, orta bölgede çok top kaybı yapmamız(ayhan'a rağmen)
bunlar dikkatimi çeken eksiklerdi.bide topu kaleciden çıkartırkjen oldukça fazla sıkıntı çekiyoruz.buda de sanctisle çözülür heralde.
neyse tebrikler Galatasaray'ım