How.44 Peter Mate'nin özellikleri(özellikle fiziksel özellikleri) Macar Ligi için gayet iyi..Maçların devamını bekliyoruz.Elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım bu kariyeri,birden kanım ısındı nedense :)
qkhAn23 Orjinal Mesajı Yazan: Dukebox Peter Mate'nin özellikleri(özellikle fiziksel özellikleri) Macar Ligi için gayet iyi..Maçların devamını bekliyoruz.Elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım bu kariyeri,birden kanım ısındı nedense :) Teşekkür ederim:)
qkhAn23 Orjinal Mesajı Yazan: turkz3ar Kariyerinde basarilar... Marsilya macini ne zaman yapacaksin...? en kısa zamanda:)
qkhAn23 İnanılmaz!!! Bu skoru hiç beklemiyordum.Benim için çok şaşırtıcı oldu.Marsilyadan çok daha iyi oynayarak maçı hakettik Lig kupası maçında rahat bir oyunla 3 puanı aldık Aynı takımla ligde karşılaştık.Zorlansakta Leandro'nun golü bizi 3 puana taşıdı
SSLLHH Değişik bir takım seçmişin.İyi başlamaşsın marsilya'yı deplasmanda yenmen önemli bir olay.Başarılar.
Heisenberg açıkçası marsilya maçına çok şaşırdım deplasmanda yenmişsin üstelik. inş evinde yenemessen bile bi beraberlik al be gruplara kal snn için çok ii olur hem maddi olarakta uefadan kat kat daha fasla para gelir kulübe
How.44 Marsilya'yı yenmişsin haa:eek: Büyük başarı,ama evined rehavet olmasın dikkat et..Güzel gidiyor şmdilik her şey..:)
volgalonso valla güzel takım seçimi. katıldığın kupalardada bayağı iyi gidiyorsun. bana düşen şey başarılar demek.
Cemil KAYA **gökhan karıyerını yenı gordum umarım guzel bır karıyer olur farklı bır takım başarılar**
qkhAn23 Debrecen Şampiyonlar Liginde!!! İşte grubum Sporting Lisbon PSV Arsenal Debrecen -------------------------- Yorumlar için teşekkürler:)
qkhAn23 Orjinal Mesajı Yazan: turkz3ar Tebrik ederim.. Grubun zor biraz.. Hedefin 3.luk herhalde Zaten hangi takımlar gelirse gelsin grup zor olcaktı bizim için :) Hedef 3.lük. Orjinal Mesajı Yazan: AlpHERO Gerçekten büyük bir başarı, tebrikler. Teşekkürler.
Imagine Tebrikler Şampiyonlar Ligi'ne kalman büyük başarı, orada da hedefini gerçekleştirirsin umarım.